Αρκετοί οι απόντες για τους «ασπρόμαυρους».

Με απρόοπτο τον τραυματισμό του Γιάννη Κάργα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, εν όψει του ματς πρωταθλήματος με τον Ιωνικό στην Τούμπα.

Ο 28άχρονος σέντερ μπακ γύρισε το πόδι του κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης και τέθηκε εκτός αποστολής.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει ούτε στον Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος εξασφάλισε ειδική άδεια μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, καθώς και στον τιμωρημένο Ζόαν Σάστρε.

Όπως ενημέρωσαν οι «ασπρόμαυροι»: «Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ιωνικό στο γήπεδο της Τούμπας και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, στον τελευταίο του εντός έδρας αγώνα για την κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League 2022-23.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (05.03).

Η τελευταία προπόνηση ως συνήθως περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ζόαν Σάστρε.

Εκτός αποστολής έμεινε κι ο Στέφαν Σβαμπ, που βρίσκεται στην πατρίδα του με ειδική άδεια λόγω της γέννησης του γιου του, ενώ διαθέσιμος δεν θα είναι κι ο Γιάννης Κάργας που γύρισε το πόδι του στην προπόνηση και θα υποβληθεί σε μαγνητική την Δευτέρα (06.03) για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει, αλλά και οι Αντρέ Βιεϊρίνια, Λευτέρης Λύρατζης, Νέλσον Ολιβέιρα και Νίκολας Κουαλιάτα που έκαναν ατομικό κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς που ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Τάισον, Ρικάρντο, Νάρεϊ, Μπράντον, Τζίμας ».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα