Ένα πολύ λεπτό ζήτημα. Μία υπόθεση που συγκλονίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα όμως και μια ιστορία που λίγο πολύ ξέραμε οι περισσότεροι και φανταζόμασταν ποιος μπορεί να εμπλέκεται. Η συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή, ήταν ανέκαθεν πολύ ζαμανφού σε κανόνες και νόμους. Όπως αναφέραμε από χθες στο άκουσμα της είδησης περί σεξουαλικής παρενόχλησης από ποδοσφαιριστή μεγάλης ομάδας […]

Ένα πολύ λεπτό ζήτημα. Μία υπόθεση που συγκλονίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα όμως και μια ιστορία που λίγο πολύ ξέραμε οι περισσότεροι και φανταζόμασταν ποιος μπορεί να εμπλέκεται.

Η συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή, ήταν ανέκαθεν πολύ ζαμανφού σε κανόνες και νόμους.

Όπως αναφέραμε από χθες στο άκουσμα της είδησης περί σεξουαλικής παρενόχλησης από ποδοσφαιριστή μεγάλης ομάδας της Superleague. Tα πράματα ήταν κα παραμένουν πολύ σοβαρά. Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ δεν αστειεύεται με τέτοια ζητήματα και οι ποινές είναι τεράστιες.

Ξένο σώμα από την ομάδα του

Από την πρώτη στιγμή η ομάδα του ποδοσφαιριστή που κατηγορείται του συμπεριφέρθηκε σαν ξένο σώμα. Οπότε τα “κομμάτια” του παζλ έδειχναν ΜΟΝΟ ένα πρόσωπο. Ο μοναδικός που αποχώρησε από την προετοιμασία της ομάδας του. Και ο μοναδικός που αντιμετωπίζει διαχρονικά τέτοια “ζητήματα”.

Στην συνέχεια ο Αχιλλέας Μπέος επίσης φωτογράφισε τον ποδοσφαιριστή.

«Είναι γνωστή η ποδοσφαιρική αδυναμία που έχω στον Χαμπίμπι, τον γνωστό Ουάρντα και πως θα τον ήθελα πολύ στην ομάδα του Βόλου, όπως επίσης γνωστό είναι και το ενδιαφέρον της ΠΑΕ Βόλος για την απόκτησή του.

Όμως η ποδοσφαιρική αξία του κάθε παίκτη, όσο μεγάλη κι αν είναι, δεν μου είναι αρκετή για συνεργασία αν δεν συνοδεύεται από αρχές και αξίες και μια πλήρως αποδεκτή κοινωνικά συμπεριφορά. Έτσι δυστυχώς υποχρεούμαι να αποσύρω το ενδιαφέρoν που είχα να τον εντάξω στην ομάδα μας. Περιπτώσεις σαν κι αυτή πιστεύω ότι δεν έχουν θέση στο παγκόσμιο και το ελληνικό, ιδιαίτερα, ποδόσφαιρο.

Για να είναι τόσο απόλυτος ο Μπέος, μάλλον ο Ουάρντα είναι σε δύσκολη θέση, για κάποιο παράπτωμα του. Και δεν μιλάμε για την κόντρα του με τον Λουτσέσκου. Σίγουρα κάτι πολύ πιο σοβαρό. Πολύ σύντομα θα βγει στην επιφάνεια, και θα προκαλέσει πολλες αντιδράσεις, αν οι πληροφορίες μας είναι σωστές.

Πλέον, πριν από λίγη ώρα, το όνομα του συγκεκριμένου ακούστηκε και επίσημα από τον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΑ. Στην βραδινή ζώνη του προγράμματος. Και ο παίκτης δεν είναι άλλος από τον Αμρ Ουάρντα.

Ο Κούγιας μίλησε για τον Ουάρντα

«Δεν γνωρίζω τι παιχνίδια παίζονται πίσω από την δήθεν σεξουαλική παρενόχληση, την οποία κύκλοι της ομάδας του αφήνουν να εννοηθεί ότι διέπραξε ο Αμρ Ουάρντα, αλλά εκείνο το οποίο γνωρίζω εγώ και όπου κληθώ θα το καταθέσω είναι ότι ο Αμρ Ουάρντα είναι ένα μικρό παιδί με αγαθή καρδιά, που στην Λάρισα που φημίζεται για τις ωραίες νεαρές κοπέλες και τις ωραίες κυρίες, δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα.

Ο Ουάρντα στην Λάρισα εκτός από μεγάλος ποδοσφαιριστής απέδειξε ότι είναι και ένας υποδειγματικός χαρακτήρας που μόνο καλό έχει κάνει σε όσους ήταν στο προσωπικό και κοινωνικό του περιβάλλον και ιδιαίτερα στις σχέσεις του με τις γυναίκες που όχι μόνο δεν ενόχλησε καμία, που εύκολα θα μπορούσε να το κάνει σε κάποια από αυτές που τον πολιορκούσαν καθημερινά, αφού ήταν ο απόλυτος σταρ και δεν είναι λίγες οι φορές που τον εκμεταλλεύτηκαν λόγω της αγαθότητας και της καλοσύνης του.

Τώρα το να βλέπω και να ακούω τον Μπέο να κάνει μαθήματα ηθικής για τους ποδοσφαιριστές με ξεπερνάει, εκτός εάν έτσι είναι το σχέδιο για να του διακόψουν το συμβόλαιο.

Μακάρι να είχα τόσα έσοδα σαν ΑΕΛ για να μπορώ να πληρώσω το συμβόλαιο του Ουάρντα και θα τον έπαιρνα χθες και μακάρι να έμενε και να τελείωνε την καριέρα του σε εμάς και να έκανε ευτυχισμένη όλη την πόλη.
Μου κάνει εντύπωση γιατί τουλάχιστον ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ δεν παίρνουν αυτόν τον παικταρά για να τους αλλάξει επίπεδο και να κάνει ευτυχισμένους τους οπαδούς τους και παίρνουν κάτι τελειωμένους ποδοσφαιρικά που στην προσωπική τους ζωή έχουν κάνει πολύ χειρότερα από αυτά που καταλογίζουν στον Ουάρντα και μέχρι σήμερα δεν έχει αποδειχθεί κάτι.

Αυτά έχω να δηλώσω και είναι εντελώς άδικο και ανέντιμο αυτό που γίνεται στον Ουάρντα από τότε που μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ.

Η παρουσία του Ουάρντα στον ΠΑΟΚ την περίοδο που ήταν προπονητής ο Garcia δυστυχώς τους εκθέτει όλους.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τον Ουάρντα όπου και να παίζει γιατί μας γεμίζει χαρά όλους».

Ίδια κατηγορία και στην πατρίδα του. Τυχαίο;

Μάλιστα ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει παρόμοια κατηγορία και στην πατρίδα του. Πράγμα που κάνει ακόμη χειρότερη την κατάσταση.

Επειδή, δε, μιλάμε και για μία τόσο σοβαρή κατηγορία, μην εκπλαγείτε αν δούμε και την ύστατη ποινή για τον αθλητή.

Σε περίπτωση που βρεθεί ένοχος τότε η ποινή του σε αθλητικό επίπεδο μπορεί να είναι από πρόστιμο μέχρι απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, ενώ υπάρχει και το ποινικό μέρος και οι όποιες προβλεπόμενες ποινές.

Δεν αποκλείεται το παραμικρό.

Ιδιαίτερα που στην χώρα μας έχει ανοίξει ο “ασκός του Αιόλου” για το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης, μην σας φανεί παράξενο να δούμε πολύ αυστηρή τιμωρία, στον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ