Δεν του έφθανε ο τραυματισμός του, αρρώστησε κιόλας.

Ο Λουίς Πάλμα δεν προλαβαίνει τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Ο επιθετικός από την Ονδούρα είχε τραυματιστεί στο ματς με τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αν και βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, προσβλήθηκε από ίωση, κάτι που σημαίνει πως εξακολουθεί να απέχει από τις προπονήσεις.

Ο Άλαν Πάρντιου, κατά συνέχεια, δεν μπορεί να τον υπολογίζει για ακόμα ένα παιχνίδι.

Οι Θεσσαλονικείς, με ανακοίνωσή τους, ενημέρωσαν: «Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη εν όψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (08/01, 19:00), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο “Δασυγένειο” (ασκήσεις τεχνικής και τελειώματα φάσεων).

Σε ό,τι αφορά στον Λουίς Πάλμα, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, ο 22άχρονος διεθνής μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο Νικολάς Ενκουλού, από την πλευρά του, ξεκίνησε το τρέξιμο».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ