Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου! Ο Ρούμπεν Σεμέδο συνελήφθη γαι δεύτερη φορά μέσα σε λίγο διάστημα από την αστυνομία. Αυτή τη φορά κατηγορείται για ξυλοδαρμό στην σύντροφό του. Η ίδια ενημέρωσε τις Αρχές και η Ατυνομία προχώρησε στη σύλληψή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Δευτέρας, η 28χρονη γυναίκα τηλεφώνησε στην […]

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου! Ο Ρούμπεν Σεμέδο συνελήφθη γαι δεύτερη φορά μέσα σε λίγο διάστημα από την αστυνομία. Αυτή τη φορά κατηγορείται για ξυλοδαρμό στην σύντροφό του. Η ίδια ενημέρωσε τις Αρχές και η Ατυνομία προχώρησε στη σύλληψή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Δευτέρας, η 28χρονη γυναίκα τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση. Υποστήριξε ότι ο Σεμέδο την ξυλοκόπησε, έπειτα από καβγά που προηγήθηκε. Ο ποδοσφαιριστής όμως δε σταμάτησε εκεί. Τη χτύπησε στην κλείδα, της άφησε τραύματα και μάλιστα την κλείδωσε και έξω από το σπίτι στη Γλυφάδα, στο οποίο μένουν.

Οι Αστυνομικές Αρχές έφθασαν εσπευμένα μετά την καταγγελία. Την οδήγησαν στο ΑΤ Αλίμου και συγκεκριμένα στην υπηρεσία Ενδοοικογενειακής Βίας. Εκεί, η 28χρονη προχώρησε σε σχετική καταγγελία. Έτσι, ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο Σεμέδο μετά την καταγγελία μετέβη μόνος του στο ΑΤ Αλίμου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι προσπάθησε να μεταπείσει την σύντροφό του. Κάτι που την οδήγησε στο να ανασκευάσει τα λόγια της. Όμως, το συμβάν είχε ήδη καταγραφεί και η Αστυνομία προχώρησε κανονικά στη σύλληψη του ποδοσφαιριστή.

Μέσα σε λίγους μήνες ο Πορτογάλος, δείχνει να μη βάζει μυαλό και το ένα περιστατικό διαδέχεται το άλλο. Η μια κατηγορία μετά την άλλη εις βάρος του. Αναμένουμε, ποια θα είναι η αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για την περίπτωσή του.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι