Με απουσίες θα παραταχθεί ο Λεβαδειακός στην «OPAP Arena».
Χωρίς τον Αντονί Μπελμόντ, ο οποίος ανεβάζει ρυθμούς στις προπονήσεις αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος, θα αγωνιστεί και κόντρα στην ΑΕΚο Λεβαδειακός.
Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στην «OPAP Arena», στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.
Ο ΓιάσμινκοΒέλιτς δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Ζόνας Τορό, ο οποίος για ακόμα μία ημέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.
Αντίθετα, οι ΠαναγιώτηςΛιάγκας και ΑντώνηςΝτεντάκης προπονήθηκαν κανονικά και είναι ξανά διαθέσιμοι.
Όπως ενημέρωσε η ομάδα από τη Λιβαδειά: «Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην “OPAP Arena”, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
Στη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Χαιρώνειας, συμμετείχαν κανονικά και ο Παναγιώτης Λιάγκας, με τον Αντώνη Ντεντάκη.
Ο Αντονί Μπελμόντ ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς, ενώ το ατομικό του πρόγραμμα συνεχίζει ο Τορό. Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο “Λάμπρος Κατσώνης”».
Η Οriginal 21 απάντησε αργά το βράδυ της Τετάρτης (27/9) στα όσα υποστήριξε το πρωί η Θύρα 13 τόσο για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη όσο και για το πανό που αναρτήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (25/9) στη Λεωφόρο.
Οι πρώτες εκτιμήσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού για την κατάσταση των δύο παικτών είναι καθησυχαστικές, αφού αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για κάποιο σοβαρό τραυματισμό.
Ο προπονητής του Βόλου, Κώστας Μπράτσος, δεν θέλησε να κάνει ιδιαίτερη ανάλυση για την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ με 3-0, με το μυαλό του ίδιου να είναι στους συντοπίτες του που δοκιμάζονται ξανά στις πλημμύρες που ταλαιπωρούν την πόλη της Μαγνησίας.