Στον ΠΑΟΚ  αρκετή αναστάτωση έχει προκληθεί από τον Φερνάντο Βαρέλα. Τόσο για το αγωνιστικό – όσο και για το εξωαγωνιστικό κομμάτι της παρουσίας του στον “δικέφαλο”. Ο ποδοσφαιριστής των “ασπρόμαυρων” είναι η αλήθεια πως δεν θέλγει με την απόδοση του, από την επιστροφή του στο αρχικό σχήμα και έπειτα. Όμως αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο […]

Στον ΠΑΟΚ  αρκετή αναστάτωση έχει προκληθεί από τον Φερνάντο Βαρέλα. Τόσο για το αγωνιστικό – όσο και για το εξωαγωνιστικό κομμάτι της παρουσίας του στον “δικέφαλο”.

Ο ποδοσφαιριστής των “ασπρόμαυρων” είναι η αλήθεια πως δεν θέλγει με την απόδοση του, από την επιστροφή του στο αρχικό σχήμα και έπειτα. Όμως αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του Λουτσέσκου και του κόσμου.

Ο παίκτης απασχόλησε αρνητικά το στρατόπεδο του “Δικεφάλου” μετά την απόφαση του να στείλει τον γιο του στην Μπενφίκα, αντί για την ομάδα της Θεσσαλονίκη. Αυτό δυσαρέστησε την πλευρά Σαββίδη. Η οποία μάλιστα σε πηγαδάκια μίλησε ακόμη και για αχαριστία. Από έναν παίκτη μάλιστα που έχει περάσει τόσα στον ΠΑΟΚ, και έχει επιβραβευτεί στο έπακρόν.

Έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζεται τις τελευταίες ώρες από τη Ρουμανία, για την περίπτωση του Φερνάντο Βαρέλα, με τον έμπειρο στόπερ του ΠΑΟΚ να βάζει ο ίδιος… φρένο, στα σενάρια.

Αμέσως μετά το όνομα του συνδέθηκε με την Στεάουα, δεδομένου του πετυχημένου παρελθόντος που είχε στην ομάδα, πριν την μετακόμιση του στη Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο Instagram, πήρε θέση και ξεκαθάρισε το τοπίο, βάζοντας τέλος στα σενάρια περί αποχώρησης, προτού την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, δηλαδή το καλοκαίρι του 2022.

«Δεν πάω πουθενά, σταματήστε σας παρακαλώ να μιλάτε για το όνομά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ