Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για το Πανθεσσαλικό.

Πάνοπλος θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στον εκτός έδρας αγώνα του με τον Βόλο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των φετινών πλέι οφ της Super League.

Οι «πράσινοι» καλούνται να περάσουν από το Πανθεσσαλικό Στάδιο (26/04, 18.00), με την προετοιμασία τους να ολοκληρώνεται χωρίς προβλήματα.

Στη μαγνησιακή πρωτεύουσα θα ταξιδέψει και ο Αϊτόρ, για ψυχολογικούς λόγους, αφού δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Όπως ενημέρωσε η «πράσινη» ΠΑΕ: «Με την πρωινή προπόνηση της Τρίτης στο “Γ. Καλαφάτης” ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι στον Βόλο.

Οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κατοχής μπάλας, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή.

Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ