Οι παίκτες που υπολογίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το ματς στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Θεραπεία έκανε και την Κυριακή (07/05) ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική και παραμένει άγνωστο πότε θα επιστρέψει στη δράση.

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται τη Δευτέρα (08/05, 21.00) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, απέναντι στον Βόλο, για την 9η αγωνιστική των φετινών πλέι οφ της Super League.

Ο Πορτογάλος φορ δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος τον περίμενε μέχρι και την τελευταία στιγμή, αλλά η κατάστασή του δεν έδειξε σημαντική βελτίωση.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν να δώσουν άλλα τρία ματς μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν, στη μαγνησιακή πρωτεύουσα, με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και κόντρα στην ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Απομένει να δούμε εάν θα προλάβει να είναι διαθέσιμος στα επόμενα παιχνίδια.

Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής έμειναν και οι επίσης τραυματίες Ίνγκι Ίνγκασον, Ζόαν Σάστρε, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον.

Όπως ενημέρωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ: «Με μία μέρα καθυστέρηση ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να ταξιδέψει για Βόλο για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής των playoffs της Stoixima Super League 2022-23, που είναι κομβική για τη μάχη της τρίτης θέσης.

Η προπόνηση της Κυριακής (07.05) είχε να κάνει κατά κύριο λόγο με την τακτική προσέγγιση της μάχης κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα έκανε θεραπεία, ενώ ατομικά στο γήπεδο δούλεψαν οι Ίνγκι Ίνγκασον, Ζόαν Σάστρε, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Τσαούσης, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Τζίμας».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ