Ο Αργεντινός τεχνικός έδωσε υπόσχεση ότι οι οπαδοί του θα δουν φέτος έναν διαφορετικό Άρη.

Ο Άρης συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ για Ευρώπη και  superleague  υπό τις οδηγίες του Χερμάν Μπούργος.

Ο ιδιοκτήτης του Άρη ξεκαθάρισε στον Αργεντίνο τεχνικό να προχωρήσει σε ότι κίνηση θέλει, για τη διαμόρφωση του ρόστερ που θα εξυπηρετεί τα αγωνιστικά του πλάνα για την νέα σεζόν.

Ο Αργεντινός τεχνικός έδωσε υπόσχεση ότι οι οπαδοί του θα δουν φέτος έναν διαφορετικό Άρη.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τη νέα σεζόν και το ότι επέστρεψα στη Θεσσαλονίκη και αρχίζουμε σιγά – σιγά να βάζουμε βενζίνη στο ντεπόζιτο της ομάδας για να μπορέσουμε να πάρουμε μπρος», ανέφερε και συνέχισε:

«Πρώτος στόχος είναι να περάσουμε τον πρώτο γύρο εναντίον της Γκόμελ και αυτός είναι ο λόγος που προετοιμαζόμαστε τώρα. Μαζί με τον πρόεδρο προσπαθούμε να διορθώσουμε όλες εκείνες τις ελλείψεις που έχει η ομάδα και πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε πριν ξεκινήσει η σεζόν».

Απευθυνόμενος στους φίλους της ομάδας ανέφερε:

«Θα βγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να κερδίζουμε. Οπωσδήποτε θα δείτε κάτι καινούριο, γιατί σαν προπονητής προσαρμόζομαι στους παίκτες που έχω και άρα να δώσω το στιλ και τη φιλοσοφία μου στους παίκτες. Φτιάχνουμε καινούρια ομάδα, θα έχουμε προσθήκες και θα έρχονται καινούριοι παίκτες, οπότε θα προσπαθούμε να δημιουργούμε διαφορετικά πράγματα τα οποία θα τα δούμε στο γήπεδο».

Για τους στόχους της ομάδας φέτος σχολίασε: «Μέρα με τη μέρα θα δούμε, δεν είμαι μάγος» και πρόσθεσε για τις αναμετρήσεις με τη Γκόμελ:

«Είναι δύο τελικοί, άρα δεν υπάρχει φαβορί, δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Δεν πρόκειται να αφήσουμε στην άκρη το ότι θέλουμε τη νίκη και στα δύο παιχνίδια, αλλά δεν υπάρχει φαβορί».

Δείτε τις δηλώσεις:

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик