Χάμες: Ραντεβού για να υπογράψει στην Τουρκία

Χάμες: Ραντεβού για να υπογράψει στην Τουρκία

Το συμβόλαιο του Χάμες Ροντρίγκες με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα από την πατρίδα του επιθυμία του είναι η παραμονή του.

Πρόσφατα έγινε λόγος για «μπάσιμο» της Ρίβερ Πλέιτ για την απόκτησή του, όπως και ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ και της Βάσκο Ντα Γκάμα.

Την προσοχή του στα play-off και τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος έχει ο Χάμες Ροντρίγκες, όμως αυτό δεν αποτρέπει τα ΜΜΕ της Τουρκίας να εμπλέκουν καθημερινά το όνομα του με μεταγραφικά σενάρια.

Συγκεκριμένα, τελευταίο δημοσίευμα της «Fotomac» κάνει λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Μπεσίκτας, προχωρόντας στην… αποκάλυψη ότι έχει κανονιστεί συνάντηση με τον παίκτη.

Χάμες: Ραντεβού για να υπογράψει στην Τουρκία

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, «οι ασπρόμαυροι θέλουν να πυροδοτήσουν τη μεταγραφή… βόμβα, αφού ζητήθηκε ραντεβού για τον Κολομβιανό σταρ, του οποίου το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό λήγει στο τέλος της σεζόν και η μεταγραφή βρίσκεται σε αναμονή».

Η Fotomac επισημαίνει πως αποφασίστηκε να αρχίσουν επαφές για το συμβόλαιο που θα προσφερθεί στον παίκτη, ενώ όπως σημειώνει: «συμφωνήθηκε η ημερομηνία για ένα ραντεβού από την εταιρεία διαχείρισης του παίκτη την Gestifute. Αν και δεν είναι γνωστό πόσα χρήματα θα προσφερθούν στον Χάμες, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)
Μπάσκετ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)