Οι Θεσσαλονικείς συνεχίζουν την προετοιμασία τους επί ισραηλινού εδάφους.

Έριξαν ρυθμό στον Άρη, μετά το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έδωσαν με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα επί ισραηλινού εδάφους.

Οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν την προετοιμασία τους στο Ισραήλ με διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, σε χαλαρό ρυθμό.

Το Σάββατο (24/06, 20.00) θα ακολουθήσει και δεύτερο φιλικό κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, επίσημο αυτήν τη φορά.

Με αφορμή την παρουσία τους στην περιοχή οι Θεσσαλονικείς θα μεταβούν την Παρασκευή (23/06) και στην Ιερουσαλήμ, για προσκύνημα στους Αγίους Τόπους.

Όπως ενημέρωσε η «κίτρινη» ΠΑΕ: «Μετά το χθεσινοβραδινό νικηφόρο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο την Μακάμπι Χάιφα (το επόμενο -ως γνωστόν- είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο στις 20.00), μέρα προπόνησης η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του Άρη επί ισραηλινού εδάφους.

Το πρωινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις δύναμης άνω κορμού και ασκήσεις πρόληψης στο γυμναστήριο, ενώ το απογευματινό ενεργοποίηση με ασκήσεις τεχνικής.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποκατάσταση για το πρώτο και αγωνιστικά τετράγωνα για το δεύτερο γκρουπ).

Αύριο, Παρασκευή, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα, ενώ το πρωί η ομάδα μας θα μεταβεί στα Ιεροσόλυμα για να επισκεφθεί τους Αγίους Τόπους».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ