Το όνομα που παίζει θα κάνει τον κόσμο του Παναθηναϊκού να ανυπομονεί για αεροδρόμιο

Ο Παναθηναϊκός  του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεκίνησε ιδανικά στο πρωτάθλημα.  Με τον Σέρβο τεχνικό να δείχνει για πρώτη φορά, μετά από ενάμιση χρόνο στον πάγκο του Τριφυλλιού ικανοποιημένος και αισιόδοξος.

Είναι η αλήθεια άλλωστε πως το μόνο που λείπει από τον φετινό Παναθηναϊκό είναι το βάθος. Κάτι που ο προπονητής των Πρασίνων το γνωρίζει καλά.

Αυτός είναι και ο λόγος που σταματάει όλες τις άλλες επαφές για παίκτες που είχε στην λίστα του. Και κάνει το χατήρι στον Γιοβάνοβιτς ο Αλαφούζος, ώστε να έρθει παίκτης για το “8” που θα κάνει την διαφορά. Ίσως το τελευταίο κομμάτι του παζλ για το τριφύλλι.

Κοινός παρονομαστής, όπως είπαμε και σε παλιό κείμενο, η ταχύτητα, δίχως να είναι φυσικά και το μοναδικό χαρακτηριστικό που προαπαιτείται από το τριφύλλι. Είναι ωστόσο το βασικό.

Ο λόγος για τον Τζόναθαν Οσόριο, ο οποίος παίζει δυνατά για το στρατόπεδο των Πρασίνων. Ο κεντρικός χαφ του Τορόντο έχει ανοιχτή επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό και τρέχει τις εξελίξεις. Καθώς ο χρόνος πιέζει.

Πρέπει το ΜΠΑΜ να γίνει άμεσα και με σωστό τρόπο. Αυτό που έψαχνε ο Γιοβάνοβιτς είναι ακριβώς στο πρόσωπο του Καναδού.

Ο οποίος μάλιστα είναι θετικότατος σε ένα ευρωπαϊκό ενδεχόμενο και του αρέσει το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού.

Εκτός όμως από τον 1 τον …σπουδαίο, θυμίζουμε πως θα έρθει και άλλο ένα χαφ, μικρότερου βελινεκούς, σαφέστατα, όμως σημαντική ενίσχυση και ολοκλήρωση του ρόστερ των πρασίνων.

Που ξέρετε… τις επόμενες μέρες ίσως έχουμε ανακοινώσεις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ