Οι κορυφαίοι Έλληνες ποδοσφαιριστές οι οποίοι αυτήν την στιγμή είναι άνεργοι. Το βιογραφικό τους γεμάτο από παραστάσεις στο εξωτερικό. Επιτυχίες! Διακρίσεις! Ποια ομάδα θα τους ενεργοποιήσει τον Γενάρη; Μερικοί από αυτούς μπορούν να κάνουν την διαφορά πάντως! Ανδρέας Σάμαρης Το όνομα του, στην επταετία που φόρεσε τη φανέλα της Μπενφίκα, σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο […]

Οι κορυφαίοι Έλληνες ποδοσφαιριστές οι οποίοι αυτήν την στιγμή είναι άνεργοι. Το βιογραφικό τους γεμάτο από παραστάσεις στο εξωτερικό. Επιτυχίες! Διακρίσεις!

Ποια ομάδα θα τους ενεργοποιήσει τον Γενάρη; Μερικοί από αυτούς μπορούν να κάνουν την διαφορά πάντως!

Ανδρέας Σάμαρης

Το όνομα του, στην επταετία που φόρεσε τη φανέλα της Μπενφίκα, σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο πρωταγωνιστούσε σε διάφορα σενάρια εκατομμυρίων. Το τέλος της όμως, κάθε μιας, έβρισκε τον Ανδρέα Σάμαρη στο Ντα Λουζ, προτιμώντας – σχεδόν πάντα – τους Λουζιτανούς.

Δημήτρης Σιόβας

Πέντε χρόνια στην La Liga. Μια τετραετία στην Λεγκανές και όταν υποβιβάστηκε, το καλοκαίρι του ’20 μετακόμιση στην Ουέσκα. Ο υποβιβασμός και της τελευταίας, καθοριστικός. Το συμβόλαιο του “ασήκωτο” για τα δεδομένα της Segunda, όπως άλλωστε και η φήμη και το κύρος του.

Γιάννης Γιαννιώτας

Τελευταίο παιχνίδι στις 9 Φεβρουαρίου 2021. Το τελευταίο του γκολ, το πανηγύρισε στις 20 Δεκεμβρίου 2020. Παιχνίδια πήρε στον Απόλλωνα Λεμεσού, η διετία του όμως στην Κύπρο, πέραν του εμφανούς για όλους αποτυπώματος του covid, δεν βοήθησε ούτε τον Γιάννη Γιαννιώτα ούτε και τον κυπριακό σύλλογο.

Αρης Σοϊλέδης

Η επιλογή της άσημης Μποτοσάνι, το καλοκαίρι του 2018, για τον τότε 27χρονο Αρη Σοϊλέδη, απέδωσε. Έναν χρόνο μόνο χρειάστηκε για να μετακομίσει στην Στεάουα. Στο Βουκουρέστι μπήκε με… χίλια, αλλά οι ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου club ξεπερνάνε κατά πολύ αυτές που όρισε και δημιούργησε η πανδημία.

Έχασε τη θέση του και ουσιαστικά είναι ανενεργός για πάνω από έναν χρόνο. Τελευταίο του παιχνίδι στις 27 Σεπτεμβρίου του 2020.

Γιώργος Γκαλίτσιος

Ο Γκαλίτσιος απέχει εδώ και μία 10ετία από το ελληνικό πρωτάθλημα. Το όνομα του συζητήθηκε σε διάφορα σενάρια που προέβλεπαν επαναπατρισμό, η υλοποίησή τους όμως, αν και εφόσον πραγματοποιηθεί έχει πλέον πάρει παράταση για τον Ιανουάριο.

Μιχάλης Μανιάς

Ο άλλοτε “Μανιάς‘ της γειτονιάς είναι φρι! Η καριέρα του είναι η αλήθεια πως δεν πήρε την κατεύθυνση που θα περιμέναμε.

Αναποτελεσματικές σεζόν, οδήγησαν στην καλοκαιρινή του… διαθεσιμότητα, με σειρά μνηστήρων. Ιωνικός και Απόλλωνας Σμύρνης αυτοί που φλέρταραν εντονότερα με τον 31χρονο φουνταριστό, στο τέλος του καλοκαιριού ήταν κοντά στην Ξάνθη, εν τέλει όμως την απαιτούμενη απόσταση, με κανέναν δεν την κάλυψε.

Γιαννης Ποτουρίδης

Πλατανιάς, Πανθρακικός, ΑΕΛ, ΟΦΗ, σε όλες βασικός σε επίπεδο Super League Interwetten, με βραχύβιες απόπειρες στο ενδιάμεσο σε Ιταλία (Νοβάρα) και Πολωνία (Μιεστ Λέγκνιτσα). Η διετία της πανδημίας τον έφερε στο πλέον εξωτικό προορισμό της καριέρας του, την Νότια Αφρική, όπου και αγωνίστηκε με την Cape Town City.

 

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ