Το θέμα του ηπέδου του ΠΑΟΚ συνεχίζεται. Οι ασπρόμαυροι κοιμούνται και ξυπνούν με το όνειρο της δημιουργίας. Την ώρα όμως που βρίσκουν παντού εμπόδια. Πολλά σενάρια ακούστηκαν πρόσφατα για πιθανούς προορισμούς. Για γήπεδα σε άλλες πόλεις. Όμως το ρεπορτάζ αναφέρει πως τελικώς  ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο Καυτατζόγλειο. Μέχρι το δικό του νέο γήπεδο να […]

Το θέμα του ηπέδου του ΠΑΟΚ συνεχίζεται. Οι ασπρόμαυροι κοιμούνται και ξυπνούν με το όνειρο της δημιουργίας. Την ώρα όμως που βρίσκουν παντού εμπόδια.

Πολλά σενάρια ακούστηκαν πρόσφατα για πιθανούς προορισμούς. Για γήπεδα σε άλλες πόλεις.

Όμως το ρεπορτάζ αναφέρει πως τελικώς  ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο Καυτατζόγλειο. Μέχρι το δικό του νέο γήπεδο να είναι έτοιμο.

Δεν υπάρχουν πιθανοτητες για  Λάρισα, Σέρρες ή στο ΟΑΚΑ. Κανένας δεν θα μπορούσε να υποχρεώσει τον κόσμο τής ομάδας σε τόσα έξοδα, χάσιμο χρόνου, θυσίες, για να την βλέπει στην Αθήνα ή τη Λάρισα.

Εξάλλου όλη αυτή η ιστορία είναι κομμάτι μιας κόντρας που υπάρχει και η οποία θα καταλήξει, τελικά, στη λύση να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και το Καυτανζόγλειο για το διάστημα που θα μετακομίσει από την Τούμπα.

Ο στόχος είναι το 2026 να παίζει στο δικό του γήπεδο. Με αφορμή την ανακοίνωση για το πάγωμα του Προεδρικού Διατάγματος πάντως, υπήρχαν σενάρια σπέκουλας ότι κάνει πίσω ο Σαββίδης κ.λπ. Η παρουσία τού Σαββίδη όμως είναι το μοναδικό εχέγγυο ότι θα συνεχίσουν όλα κανονικά.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ