Ολοκληρώνεται η σκληρή δουλειά για τους Κρητικούς στο Όστερμπεκ.

Σε… φουλ ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής τους στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Super League.

Οι Κρητικοί ανεβάζουν σταδιακά «στροφές», με τον Βάλντας Νταμπράουσκας και τους παίκτες του να βρίσκονται στο Όστερμπεκ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Το Σάββατο (29/07, 15.30) θα δώσουν και φιλικό, απέναντι στην Ουτρέχτη, με τον Νίκο Μαρινάκη να μη δίνει το παρών εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατο του αριστερού ποδιού.

Όπως ενημέρωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ: «Με διπλή προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (28/7) στο Oosterbeek, ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις του ΟΦΗ στην Ολλανδία, στο πλαίσιο του βασικού σταδίου προετοιμασίας που έγινε από 15-30 Ιουλίου.

Το πρωί το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων, ενώ το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν σε ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και σε στατικές φάσεις.

Εκτός από το Νίκο Μαρινάκη που έκανε θεραπεία και τον Γιάννη Θεοδοσουλάκη που ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα αποκατάστασης, όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Το Σάββατο (29/7) η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Ουτρέχτη στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους (15:30 Ελλάδας, LIVE Cosmote 2 HD), ενώ την Κυριακή (30/7) η αποστολή του ΟΦΗ θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα, με τελικό προορισμό το Ηράκλειο στις 20:35 μετά το απόγευμα».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΟΦΗ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ