Ένα απίστευτο (αρνητικό) ρεκόρ έχει στην Πλάτη του ο Ατρόμητος. Τους τελευταίους μήνες η ομάδα του Περιστερίου αγνοεί την λέξη νίκη. Από τις 15 Μαΐου έχει να χαρεί την γλύκα του “τριπόντου”. Με τους Περιστεριώτες να βρίσκονται στην τελευταία θέση της Super League Ούτε το «ηλεκτροσόκ» με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Γιώργο […]

Ένα απίστευτο (αρνητικό) ρεκόρ έχει στην Πλάτη του ο Ατρόμητος.

Τους τελευταίους μήνες η ομάδα του Περιστερίου αγνοεί την λέξη νίκη.

Από τις 15 Μαΐου έχει να χαρεί την γλύκα του “τριπόντου”. Με τους Περιστεριώτες να βρίσκονται στην τελευταία θέση της Super League

Ούτε το «ηλεκτροσόκ» με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Γιώργο Παράσχο να παίρνει την σκυτάλη από τον Άνχελ Λόπεθ δεν δούλεψε.

Στην τελευταία του νίκη είχε επικρατήσει 1-0 εντός έδρας του Βόλου για την τελευταία αγωνιστική των playout της Super League.

Έπειτα, καλοκαίρι! Διακοπές, ηρεμία. Όλα έτοιμα για μια νέα σεζόν. Έτσι;

Όχι δα! Από εκεί ξεκινουν τα προβλήματα!

Δέκα φιλικά με απολογισμό επτά ήττες και τρεις ισοπαλίες και γκολ 8-26, με το 6-1 από την Έλτσε και το 4-1 από τον Αστέρα Τρίπολης να κρούουν το καμπανάκι για τα επίσημα παιχνίδια.

Η Super League ξεκίνησε με το 0-0 στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ακολούθησαν τρεις σερί ήττες από Παναιτωλικό (1-2), Βόλο (3-0) και Άρη (1-3) για να ακολουθήσει η απόλυση του Άνχελ Λόπεθ και η πρόσληψη του Γιώργου Παράσχου.

Τα ίδια και εκεί!  Ηττες από ΑΕΚ (3-0), Ιωνικό (0-2) και ΟΦΗ (2-0), ενώ είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός από το Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό.

Ζητείται ελπίς!

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατρόμητος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ