Ατρόμητος και ΑΕΚ έφυγαν άπραγοι εχθές το απόγευμα από το γήπεδο του Περιστερίου με την αναμέτρηση πλέον να πηγαίνει στον αθλητικό δικαστή.

Ατρόμητος και ΑΕΚ έφυγαν άπραγοι εχθές το απόγευμα από το γήπεδο του Περιστερίου με την αναμέτρηση πλέον να πηγαίνει στον αθλητικό δικαστή.

Μετά από αρκετή ώρα διαβουλεύσεων και μετρήσεων ο διαιτητής Μανούχος αποδέχτηκε την ένταση της ΑΕΚ για αντικανονικό γήπεδο και πρόβλημα στα δοκάρια με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μην ξεκινήσει ποτέ…

Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του Ατρόμητου να δώσουν λύση στο πρόβλημα, αυτή δεν ήρθε ποτέ και έτσι οδηγηθήκαμε σε μια πρωτοφανή απόφαση.

Οι εικόνες με τα φτυάρια, τις μεζούρες και το… πινέλο που προσπαθούσε να μακιγιάρει την γραμμή ταξίδεψαν σε όλη την Ευρώπη, δυσφημίζοντας για ακόμα μία φορά το πρωτάθλημά μας.

Όλα ξεκίνησαν από την διορατικότητα των ανθρώπων της ΑΕΚ και ειδικότερα του Άμραμπατ και του Ρόα (προπονητή τερματοφυλάκων) που διαπίστωσαν πως το δοκάρι στη μία εστία έχει πρόβλημα.

Τότε κάλεσαν τον διαιτητή, κατέθεσαν ένσταση και δόθηκε στους ανθρώπους του Ατρόμητου τον απαιτούμενο χρόνο που ορίζει ο κανονισμός να διορθώσουν το πρόβλημα.

Η επιθεώρηση που έγινε δεν πέρασε τα… τεστ και έτσι φτάσαμε στην ματαίωση!

Από εδώ και πέρα το παιχνίδι θα παιχτεί στις δικαστικές αίθουσες. Οι δύο ομάδες θα επιχειρήσουν να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους, με τον κανονισμό να αναφέρει πως η ευθύνη περνάει στην γηπεδούχο ομάδα.

Παρόλα αυτά ο Ατρόμητος δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, προσπαθώντας να αποδείξει ότι όλα ήταν κανονικά και το παιχνίδι έπρεπε να ξεκινήσει!

Ο αθλητικός εισαγγελέας αναμένεται να καλέσει τις δύο ομάδες και τον διαιτητή έως την Τρίτη (7/2) με την υπόθεση να πρέπει να έχει κλείσει οριστικά έως τις 12 Μαρτίου που ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ανάλογα με την απόφαση που θα παρθεί υπάρχει η δυνατότητα έφεσης ενώ η υπόθεση μπορεί να φτάσει έως το CAS.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик