Τα «λιοντάρια» έκαναν την ανατροπή απέναντι στους Αρκάδες.

Ακόμη έναν δυνατό φιλικό αγώνα, εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League, έδωσε ο Πανσερραϊκός στον Βόλο.

Οι «κόκκινοι» αντιμετώπισαν στον μικρό τελικό για το τουρνουά Novicup τον Αστέρα Τρίπολης και κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση κέρδισαν με ανατροπή 2-1, παίρνοντας την 3η θέση του τουρνουά.

Ο Πανσερραϊκός παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο με διαφορετική ενδεκάδα, καθώς ξεκίνησαν βασικοί σχεδόν όλοι όσοι είχαν έρθει από τον πάγκο στο προηγούμενο ματς, καθώς ο Πάμπλο Γκαρσία μοιράζει ακόμη τον χρόνο συμμετοχής.

Τα «λιοντάρια» για ακόμη ένα ματς είχαν συγκέντρωση, αγωνιστική προσήλωση, σωστή τακτική προσέγγιση και κατάφεραν και δημιούργησαν αρκετές τελικές προσπάθειες, παρότι δεν ήταν κάποια ιδιαίτερα επικίνδυνη.

Αμυντικά δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα.

Ο Τόμας Χάγιεκ έκανε το ντεμπούτο του και αγωνίστηκε για 30′ στο κέντρο της άμυνας, καθώς ακόμη θέλει χρόνο για να ετοιμαστεί.

Στο 53′ ο Στάικος με αυτογκόλ σημείωσε το 1-0 για τον Αστέρα, ωστόσο ο Πανσερραϊκός ήταν πιεστικός και μετά τις αλλαγές ανέβασε στροφές, δεν άφησε τους φιλοξενούμενους στιγμή να βγουν και να απειλήσουν και αφού στο 68′ ισοφάρισε με τον Μασκανάκη έπειτα από εξαιρετική ενέργεια και κλέψιμο του Θυμιάνη, στη συνέχεια ήρθε και η ανατροπή.

Στο 90′ αρχικά ο Καρασαλίδης ύστερα από κεφαλιά είδε τον Παπαδόπουλο να αποκρούει εντυπωσιακά και στη συνέχεια στο νέο κόρνερ ο Αυλωνίτης σημάδεψε το δοκάρι και στην εξέλιξη ο Τομάς με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα (46′ Γκαρσία), Άλβαρες (46′ Χουχούμης), Ζουκάνοβιτς (60′ Χριστόπουλος), Καστάνο (60′ Ατιένθα), Μουνάφο (46′ Βαλιέντε 82′ Γκροτζανιτς), Αλάγκμπε (46′ Έμπο), Σίτο (46′ Προύντζος), Καλτσάς (46′ Ρέζις), Μπερτόλιο (46′ Ζουγλής), Μάντζης (46′ Κωστέας).

Πανσερραϊκός: Χοβάν (60′ Κατσικάς), Ντάνκερλαϊ (60′ Δεληγιαννίδης), Πηλέας (60′ Τσαγκαλιδης), Πεταυράκης (60′ Καρασαλίδης), Γκοτζαμανίδης (60′ Αυλωνίτης), Χάγιεκ (30′ Μουργος, 60′ Σοφιανός), Στάικος (60′ Θυμιάνης), Στίνα (60′ Οικονόμου), Χατζηστραβός (60′ Τομάς), Γούλερι (60′ Μασκανάκης), Μπαΐροβιτς (60′ Άλεξιτς).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του φιλικού:





Ο Τομάς Ματίας με buzzer beater χάρισε τη νίκη στον Πανσερραϊκό κόντρα στον Αστέρα:




Ο Μπαΐροβιτς τη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους:




Ενός λεπτού σιγή για τον δολοφονημένο Μιχάλη:



Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αστέρας Τρίπολης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ