Δεν είχαμε νικητή στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ατρόμητος τέθηκαν αντιμέτωποι στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στο Περιστέρι, οι γηπεδούχοι είχαν φθάσει στη νίκη με 2-0.

Τώρα, στην αρκαδική πρωτεύουσα, δεν είχαμε νικητή. Οι δύο αντίπαλοι έβαλαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο κι ήρθαν ισόπαλοι, 1-1.

Ο Γκαετάν Ρομπάιγ άνοιξε το σκορ στο 21’ για τους φιλοξενούμενους, με τον Έρβιν Τζουκάνοβιτς να φέρνει το ματς στα ίσα στο 51’.

Οι Αρκάδες αναδείχθηκαν και πάλι ισόπαλοι για τέταρτη φορά στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους και διατηρήθηκαν στη δέκατη θέση.

Οι Περιστεριώτες, από την πλευρά τους, παρέμειναν όγδοοι, έναν βαθμό μπροστά από τον Παναιτωλικό. Ωστόσο, το τρένο των πλέι οφ χάθηκε…

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Τζουκάνοβιτς, Γκαρσία, Άλβαρες, Αλάγμπε (52′ Ιγκλέσιας), Μουνάφο (88′ Προύντζος), Ριέρα (73′ Ριέρα), Σίτο (89′ Σανταφέ), Ζουγλής (73′ Μπερτόλιο), Μπαράλες.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαίας, Στρούγγης, Γκονζάλες (67′ Έρλινγκμαρκ), Κούεν (75′ Φριντγιόνσον), Καμαρά, Ρομπάιγ, Ροτάριου (74′ Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (74′ Τζαβίδας).

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αστέρας Τρίπολης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατρόμητος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ