Άμεσες εξελίξεις αναμένονται στους «κίτρινους».

Ο Νικολά Ενκουλού φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός του Άρη για την θέση του στόπερ. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού από το ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου και όλα δείχνουν ότι τον βρήκε στο πρόσωπο του.

Ο 32χρονος Καμερουνέζος άσος έμεινε ελεύθερος από την Γουότφορντ, όπως και ο Γκρέι και συζητά με τους Θεσσαλονικείς προκειμένου να γίνει κάτοικος της συμπρωτεύουσας.

Ο Νικολά Ενκουλού έχει «βαρύ» βιογραφικό και έχει αγωνιστεί σε μερικά από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ο Καμερουνέζος αμυντικός ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από την Kadji Sports της πατρίδας του και το καλοκαίρι του 2008 μετακόμισε στη Μονακό.

Συνέχισε στην θητεία του στο γαλλικό πρωτάθλημα όταν το 2011 πήρε μεταγραφή για τη Μαρσέιγ αντί 3.500.000 ευρώ. Πέντε χρόνια αργότερα παραχωρήθηκε ως ελεύθερος στη Λιόν.

Τη σεζόν 2017-18 ο Ενκουλού παραχωρήθηκε ως  δανεικός στην Τορίνο. Η ιταλική ομάδα την επόμενη χρονιά προχώρησε στην αγορά του το 2018 ξοδεύοντας 3.5000.000 ευρώ.

Από την Ιταλία συνέχισε στην Αγγλία. Ο Καμερουνέζος αποκτήθηκε από την Γουότφορντ με την οποία πέρσι είχε μόλις τρεις συμμετοχές στην Premier League.

Τέλος, ο 32χρονος αμυντικός είναι διεθνής 72 φορές με την Εθνική Καμερούν και έχει πάρει μέρος σε δυο παγκόσμια κύπελλα ενώ το 2017 έχει κατακτήσει το Κύπελλο Εθνών Αφρικής στον τελικό με την Αίγυπτο.

Ο παίκτης λοιπόν αρέσει στο Χερμάν Μπούργος για να αποτελέσει «βράχο» στην άμυνα των «κίτρινων» και αναμένονται άμεσα εξελίξεις.

Έχει επιτευχθεί προφορική συμφωνία

Η διοίκηση θα του κάνει το χατίρι και τον φέρει σύντομα, σύντομα με τις δικές μας πληροφορίες. Αναμένονται άμεσες εξελίξεις.

Θα επανέρθουμε με περισσότερες πληροφορίες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ