Μια εβδομάδα ανανέωσης βίωσε ο Άρης που έχει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Κλ.Βικελίδης”.

Μια εβδομάδα ανανέωσης βίωσε ο Άρης που έχει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Κλ.Βικελίδης”.

Η έλευση του νέου προπονητή σηματοδότησε και την έναρξη μια νέας εποχής στον πάγκο. Ο Άλαν Πάρντιου εκτός από εμπειρία φέρνει και τη δική του φιλοσοφία και εν καιρώ θα αντικρίζουμε τα σημάδια της δουλειάς του.

Ο έμπειρος κόουτς ανέλαβε και επίσημα την ομάδα, την οποία προετοιμάζει κυρίως ψυχολογικά (γιατί τακτικά δεν προλαβαίνει να κάνει πολλά) για το επερχόμενο μεγάλο παιχνίδι κόντρα στους πρωταθλητές.

Όλοι πλέον στον Άρη είναι συνειδητοποιημένοι πως πολλές από τις παλιές συνήθειες άλλαξαν καθώς ο Πάρντιου έχει αρχίσει να επιβάλλει τους δικούς του κανόνες.

Η καθημερινότητα στο Νέο Ρύσιο υπό τις οδηγίες του Άγγλου τεχνικού θα παραλλάσσεται διαρκώς και άπαντες οφείλουν να εναρμονιστούν για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του.

Πλέον οι προπονήσεις αποκτούν μεγαλύτερη ένταση αφού όλοι θέλουν να αποδείξουν πως αξίζουν να παίζουν! Ο Πάρντιου έχει την τύχη στις πρώτες μέρες του στη Θεσσαλονίκη να προπονεί μια ομάδα χωρίς αγωνιστικά προβλήματα!

Η σημερινή (17/9) ημέρα είναι σημαντική καθώς μαζί με το προπονητικό πρόγραμμα ο Άγγλος θα ανακοινώσει και την πρώτη του αποστολή, αναμένοντας για την πρώτη έκπληξη!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ