Το κέντρο είναι φέτος η "πληγή" του Άρη. Η ήττα από τον Βόλο φανέρωσε ξανά την ίδια παθογένεια για την οποία γίνεται πολύ συζήτηση από την πρώτη μέρα της σεζόν.

Το κέντρο είναι φέτος η “πληγή” του Άρη. Η ήττα από τον Βόλο φανέρωσε ξανά την ίδια παθογένεια για την οποία γίνεται πολύ συζήτηση από την πρώτη μέρα της σεζόν.

Τα αίτια της κακής εμφάνισης που έφεραν το άσχημο αποτέλεσμα στο Πανθεσσαλικό αναζητούν στους Θεσσαλονικείς και φαίνεται πως… δεν θα πάνε πολύ μακριά για να τα εντοπίσουν.

Είναι κοινό μυστικό πως ο φετινός Άρης πονάει στον άξονα. Είναι η πιο ευάλωτη γραμμή και συνάμα η πιο σημαντική για την ισορροπία του συνόλου. Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου δεν έδειξε ούτε εχθές στιβαρότητα στο κέντρο και μόνο τυχαία δεν είναι η παρέμβαση που έκανε στο ημίχρονο.

Ο Ντιόπ αδυνατούσε να ακολουθήσει το ρυθμό και οι παίκτες του Βόλου το κατάλαβαν… Οι Θεσσαλοί βρήκαν δύο γκολ διερχόμενοι από τον άξονα του Άρη. Το σκορ δεν επέτρεπε στον Πάρντιου να αλλάξει πολλά πράγματα αμυντικά γι’αυτό τα έδωσε όλα στην επίθεση, αποσύροντας τους αδύναμους κρίκους της μεσαίας γραμμής Ντιόπ (κυρίως) και αργότερα τον Νταμπό.

Ο Άγγλος τεχνικός έχει πολλή δουλειά για να διορθώσει τα κακώς κείμενα του κέντρου διότι ο Άρης πάντα θα κινδυνεύει να γκρεμίζει ότι ενδεχομένως φτιάχνει στην επίθεση που η ποιότητα είναι διακριτή!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ