Κάνει "Μίδα" τον Μαντσίνι ο Καρυπίδης

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι είναι το κεντρικό πρόσωπο στον Άρη τις τελευταίες ημέρες. Η τεράστια πρόταση από τα Εμιράτα απασχόλησε όλε τις πλευρές αλλά πλέον έχουμε οριστική απόφαση.

Ο Άρης έπρεπε να επιλέξει. Μια ακριβή πώληση που θα επωφεληθούν οικονομικά παίκτης και ομάδα ή πίστη στο αγωνιστικό πλάνο χωρίς απώλειες; Οι διαπραγματεύσεις ήταν δύσκολες όπως και η τελική επιλογή.

Ο Αργεντινός είναι πολύτιμος για τους Θεσσαλονικείς και δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να τον χάσουν. Τι και αν το δέλεαρ ήταν μεγάλο! Ο Θόδωρος Καρυπίδης το πήρε πάνω του και αποφάσισε να κρατήσει με κάθε… κόστος τον Ντάνιελ Μαντσίνι.

Ο ιδιοκτήτης του Άρη δεν πρόκειται να πουλήσει τον Αργεντινό, απορρίπτοντας κάθε πρόταση που έφτασε στα γραφεία. Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εκεί! Για να συνεχιστεί η συνεργασία έπρεπε να πείσουν και τον Μαντσίνι. Και πως θα γίνει αυτό; Με νέο συμβόλαιο και γενναία αύξηση στον μισθό!

Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για μια γενναία αύξηση της τάξεως του 30%, ποσό που θα φέρει τον Αργεντίνο πολύ πάνω από τα 650 χιλ. τον χρόνο. Κάνοντας τον έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της ομάδας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ