Πιο συγκεκριμένα η υπόθεση με τις κατηγορίες βιασμού κοπέλας, που φαίνεται ότι παίρνει μεγάλη έκταση.

Ο Άρης είχε έρθει σε συμφωνία με την Θέλτα για τον Σάντι Μίνα. Ο 26άχρονος επιθετικός όμως έχει ορισμένα …μπλεξίματα με τον νόμο. Κάτι που κάνει την περίπτωση του ιδιότροπη για τα ελληνικα δεδομένα.

Οι «κίτρινοι» ήρθαν σε συμφωνία ι με την Θέλτα, στην οποία άλλωστε αποτελεί ξένο σώμα. Τώρα πλέον κυριολεκτικά. Για να το λέμε καλύτερα ξένο σώμα στο Ισπανικό ποδόσφαιρο.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης όμως είναι γνωστός για την δράση του και τις περίεργες εμμονές του σε παίκτες και δεν δέχεται εύκολα το όχι. Αλλά αυτήν την φορά είναι στην μέση ο νόμος και δεν αστειεύεται.

Πιο συγκεκριμένα η υπόθεση με τις κατηγορίες βιασμού κοπέλας, που φαίνεται ότι παίρνει μεγάλη έκταση. Μάλιστα η Θέλτα βλέποντας την σοβαρότητα της κατάστασης ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή ότι θα προπονείται μόνος του μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη για την σοβαρή υπόθεση.

Ο ποδοσφαιριστής αντέδρασε αλλά η καριέρα του που μπορεί να ήταν καθοδική, αλλά τώρα κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα.

Λογικό και επόμενο να τραβηχτεί ο Καρυπίδης από την υπόθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θέλτα αναφέρει:

«Η Θέλτα έλαβε μια επίσημη ανακοίνωση τις τελευταίες ώρες σχετικά με την κατάσταση του ποδοσφαιριστή, Σάντι Μίνα.

Μέσω burofax, η Θέλτα υποχρεούται να τον συμπεριλάβει στις προπονήσεις της ομάδας άμεσα, συνεπώς από αυτή τη στιγμή το κλαμπ αναγκάζεται να δεχτεί την παρουσία του στην προετοιμασία της ομάδας το καθορισμένο χρονικά διάστημα και μαζί με τους συμπαίκτες του.

Η Θέλτα διατηρεί το δικαίωμα, αν η ποινή τελεσιδικήσει, να διεκδικήσει όλες τις ζημιές που προκάλεσε η συμπεριφορά του παίκτη προς τον οργανισμό, τόσο οικονομικές όσο και αναφορικά με την εικόνα του συλλόγου, σεβόμενη προς το παρόν το δικαίωμά του στην έφεση.

Η Θέλτα θέλει να ξεκαθαρίσει πως ο ποδοσφαιριστής, δεδομένης της νομικής υπόθεσης που έχει προκύψει και η οποία καταστρέφει τη δημόσια εικόνα του συλλόγου, αρνήθηκε την προσφορά να παίξει σε ομάδα από το εξωτερικό.

Τέλος, ο σύλλογος θέλει να εκφράσει ότι δεν θα επιτρέψει ποτέ να δέχεται πιέσεις από κανέναν εργαζόμενο που εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα και πολύ παραπάνω, εκφράζει την έκπληξή του από αυτή την κίνηση του παίκτη που έχει ως στόχο να καταστρέψει την Θέλτα, η οποία από τη στιγμή της έκδοσης της δικαστικής απόφασης έδρασε σε συνάρτηση με τις αξίες του συλλόγου και των φιλάθλων της, τις οποίες δεν θα προδώσει ποτέ υπό οποιεσδήποτε συνθήκες».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ