Ενεργή και γεμάτη εκπλήξεις η φετινή μεταγραφική περίοδος για τον Άρη! Οι “κιτρινόμαυροι” ενώ αναμένονταν να μην μπορούν να προχωρήσουν σε κινήσεις ενίσχυσης, λόγω του BAN, τελικώς βρήκαν ένα παραθυράκι και επάνδρωσαν το ρόστερ. Και με το παραπάνω! Ας δούμε αναλυτικά τι έχει ο πρώτος απολογισμός του Άρη, μετά τις πρώτες αγωνιστικές σε Ελλάδα και […]

Ενεργή και γεμάτη εκπλήξεις η φετινή μεταγραφική περίοδος για τον Άρη! Οι “κιτρινόμαυροι” ενώ αναμένονταν να μην μπορούν να προχωρήσουν σε κινήσεις ενίσχυσης, λόγω του BAN, τελικώς βρήκαν ένα παραθυράκι και επάνδρωσαν το ρόστερ.

Και με το παραπάνω!

Ας δούμε αναλυτικά τι έχει ο πρώτος απολογισμός του Άρη, μετά τις πρώτες αγωνιστικές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Γιάκουμπ Μπράμπετς

Ίσως η πιο ποιοτική μεταγραφή του Άρη, βάσει τιμής, απόδοσης και χρόνου προσαρμογής.

Ο  διεθνής Τσέχος στόπερ ήρθε, υπέγραψε και έπαιξε μετά από λίγα 24ωρα. Δείχνοντας μάλιστα πως έχει πάρει από την αρχή την φανέλα του βασικού σπίτι του. Ιδίως τα ΜΟΛΙΣ 2 τέρματα που έχει δεχθεί ο Άρης φέτος στο πρωτάθλημα είναι ένα ιδιαίτερο στατιστικό για τον παίκτη.

Μοχάναντ Αλί

Ο μεγάλος άτυχος και το τεράστιο ερωτηματικό του φετινού Άρη. Ο Ιρακινός αποκτήθηκε για βοήθεια στην θέση του φορ. Χωρίς όμως να έχει πάρει τον χρόνο που θα περίμεναν οι χιλιάδες φίλοι της χώρας του. Που κατέκλυσαν τα social media του Άρη στο άκουσμα της μεταγραφής του. Φαίνεται μάλιστα πως του έφεραν κακοτυχία. Καθώς στο τελευταίο παιχνίδι του Άρη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Ιρακινός διεθνής τραυματίστηκε σοβαρά, έχοντας υποστεί ρήξη χιαστού. Τραυματισμός που θα τον κρατήσει εκτός για μεγάλο διάστημα. Οι ‘κιτρινόμαυροι” τρέχουν ήδη τις διαδικασίες για ανανέωση του δανεισμού του. Όμως τα πράγματα δεν φαίνονται ιδανικά για να τον δούμε άμεσα να αποδίδει με τα “κιτρινόμαυρα”.

Αμπουμπακάρ Καμαρά

Ο μεγάλος στόχος του Θόδωρου Καρυπίδη για το καλοκαίρι. Το σήριαλ που έκλεισε με ευχάριστο τρόπο για τους Θεσσαλονικείς.  Ένας παίκτης που αποτελεί πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα. Καθώς βρίσκεται στο πικ της καριέρας του, με παραστάσεις από premier league και σε δαιμονιώδη φόρμα.

Ο 26χρονος έχει συμβόλαιο με τον Άρη για τα επόμενα 4 χρόνια και ήδη έχει καταφέρει να “ματώσει” τα αντίπαλα δίχτυα. Παρόλο που ίσως οι φίλοι του Άρη να περιμένουν λίγα παραπάνω πράγματα από εκείνον.

Χουάν Ιτούρμπε

Ο Παραγουανός σούπερ σταρ. Ο παίκτης που έχει φορέσει και την φανέλα της Εθνικής Αργεντινής. Με παραστάσεις από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Σε ιδανική ηλικία για να κάνει θαύματα με τους συμπαίκτες του στον Άρη. Και εκείνος όμως από τους άτυχους της σεζόν. Καθώς βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες σε φάση αποθεραπείας. Έχει δείξει από την αρχή πως η ποιότητα του είναι υπεραρκετή για το ελληνικό πρωτάθλημα. Όμως η φυσική του κατάσταση δείχνει πως θέλει δουλίτσα.

Φαμπιάνο Λάισμαν

Ο Βραζιλιάνος ήταν από τους πρώτους που ήρθε για ενίσχυση στα στόπερ του Άρη. Και εκείνος, όπως και ο Μπράμπετς, έδειξε από την αρχή πως δεν ‘παίζει”. Δεν ήρθε για τουρισμό. Ο Φαμπιάνο πήρε και εκείνος φανέλα βασικού και δείχνει να μην είναι διατεθειμένος να την αφήσει εύκολα

Ένα πρώτο συμπέρασμα μάλιστα είναι πως οι “κιτρινόμαυροι” έχουν πετύχει διάνα στα στόπερ. Τόσο ο Μπράμπετς, όσο και ο Φαμπιάνο δείχνουν να έχουν κάνει ήδη αρκετή απόσβεση.

Ντένις

Ο Τερματοφύλακας που έχει προκαλέσει πολλών αντιδράσεις. Αρκετοί είναι εκείνοι που “γουστάρουν” το στυλ του και τις επεμβάσεις του. Άλλοι δεν τον θεωρούν καλύτερο του Κουέστα. Άλλοι πάλι ζητούν 3ο τερματοφύλακα. Καθώς δεν τους ικανοποιεί ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος.

Χαϊροβιτς Ιζέτ

Ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής ήταν  ο πρώτος που έφτασε στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη.

Ο ποδοσφαιριστής που φόρεσε μεταξύ άλλων και την φανέλα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν έχει καταφέρει ακόμη να δείξει το ταλέντο του. Και μάλιστα προκαλει πολλά εωτήματα στην κερκίδα. Καθώς ήρθε με τις καλύτερες περγαμηνές. Φαίνεται πως ο χρόνος προσαρμογής που θα χρειαστεί ίσως να είναι περισσότερος από άλλους συμπαίκτες του.

Λουμόρ

Ο Γκανέζος ακραίος μπακ μας έρχεται από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και δείχνει κάθε αγωνιστική πως το ταλέντο του είναι ανάλογο της ετοιμότητας που έδειξε από την αρχή φορώντας τα “κιτρινόμαυρα”. Μιλάμε για έναν παίκτη που από το πρώτο λεπτό έδειξε να μπολιάζεται αμέσως. Λες και έπαιζε χρόνια με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η συνέχεια θα τον δικαιώσει ακόμη περισσότερο. Ιδίως αν έρθουν και άλλα θετικά αποτελέσματα για την ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Μπαντού Εντιαγέ

Ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής είναι ίσως ο ποιοτικότερος ποδοσφαιριστής του Άρη αυτή την στιγμή. Χαφ που ξέρει καντάρια μπάλα. Με ψηλό κορμί. Μεγάλο εκτόπισμα και ταχύτητα. Παίκτης που μπορεί να κρατήσει μπάλα και να μοιράσει παιχνίδι. Δίνοντας παράλληλα και καθαρό μυαλό στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Από την αρχή ξεχώρισε και καθιερώθηκε ως βασικός.

Ανακεφαλαιώνοντας, η φετινή χρονιά βρίσκεται ακόμη στην αρχή της. Στον Άρη όμως έχουν ξεχωρίσει οι καλοί, οι εξαιρετικοί, και εκείνοι που θέλουν ακόμη χρόνο. Ίσως παραπάνω από το κανονικό. Τα ταλέντα και τα λαβράκια ήδη έκαναν την εμφάνιση τους. Τώρα τα “παλτά” έχουν ακόμη χρόνο να αποδείξουν το αντίθετο. Ο χρόνος θα δείξει!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ