Τα νέα από την Ισπανία δεν είναι ευχάριστα για τους φίλους του Άρη, αφού δημοσιεύματα μιλάνε ότι ο παίχτης αλλού έχει το μυαλό του.

Ο Άρης δεν σταματάει στον Ζερβινιό! Ένα ακόμη όνομα απασχολεί τα ΜΜΕ για της Ισπανίας για χάρη του.  Ο λόγος για τον Μανού Γκαρθία. Έχοντας μια πλούσια καριέρα στα …24 του, σε Μάντσεστερ Σίτι, Αλαβές, Χιχόν  και …Εθνική Ισπανίας.

Ναι, ο Μανού είναι παίκτης της Εθνικής Ισπανίας από το 2019. Και ο Χερμάν Μπούργος πάει να κάνει ένα ουσιώδες μπαμ. Ίσως, αν αναλογιστεί κανείς τις συνθήκες, μεγαλύτερο και από του Ζερβινιό.

Τα νέα από την Ισπανία δεν είναι ευχάριστα για τους φίλους του Άρη, αφού δημοσιεύματα μιλάνε ότι ο παίχτης αλλού έχει το μυαλό του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «elcomercio», ο Ισπανός είπε όχι στην πρόταση των «κιτρίνων» γιατί περιμένει κάποια πρόταση από ομάδα της πρώτης κατηγορίας της πατρίδας του.

«Ο παίκτης αξιολογεί κάποιες προσφορές από συλλόγους της Primera Division, μετά την αποτυχία της διαπραγμάτευσης με τον Άρη Θεσσαλονίκης»

«Προς το παρόν, η κατάσταση του Μανού Γκαρθία στη Σπόρτινγκ παραμένει στάσιμη.

Από τη μία πλευρά, ο σύλλογος διαπραγματεύτηκε αυτή την εβδομάδα με τον Άρη, ο οποίος έχει προπονητή τον Χερμάν Μπούργος, αλλά η προσφορά για την απόκτησή του δεν φαίνεται πως προχωράει, αφού ο παίκτης θα ήθελε να εξετάσει άλλες επιλογές από το ισπανικό πρωτάθλημα».

Αναμένουμε την αντίδραση του Άρη…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ