Λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι ο νέος προπονητής του Άρη έφτασε στη Θεσσαλονίκη, έχοντας μαζί του τον άμεσο συνεργάτη του, Άλεξ Ντάιερ.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την απόκτηση Αλαν Πάρντιου πριν λίγες μέρες και σήμερα έφτασε Θεσσαλονίκη για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας, που θα σημάνει και την διαδοχή από τον Τόλη Τερζή.

Βάσει του αρχικού σχεδιασμού αναμένονταν την Τρίτη, όμως η γενικότερη κατάσταση στην Αγγλία μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, έφερε την καθυστέρηση για μία ακόμα ημέρα στην έλευση του Άγγλου στην Ελλάδα, προκειμένου να… πιάσει δουλειά στον Άρη.

Λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι ο νέος προπονητής του Άρη έφτασε στη Θεσσαλονίκη, έχοντας μαζί του τον άμεσο συνεργάτη του, Άλεξ Ντάιερ.

Από πλευράς ΠΑΕ, τον υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο οι Αγησίλαος Τουμαζάτος (Γενικός Διευθυντής), Δημήτρης Νιαρχάκος (Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος) και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας, Παντελής Ζουμπούλης.

Οι πρώτες δηλώσεις του:

«Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ. Έχω δει την ομάδα, έχω τη δική μου φιλοσοφία. Κοιτάζω μπροστά μου, την πρόκληση. Θα γνωριστώ με τα παιδιά αργότερα σήμερα. Θα περάσω στην ομάδα τα δικά μου “θέλω”. Κάποια παιδιά τα γνωρίζω ήδη. Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα σήμερα, εδώ. Πρέπει να δουλέψουμε και να πάρουμε αποτελέσματα. Στη παρούσα φάση δεν μπορώ να αλλάξω πολλά, αλλά σιγά-σιγά θα κάνω τις δικές μου παρεμβάσεις», ανέφερε ο Άλαν Πάρντιου στις πρώτες του δηλώσεις.

Υπενθυμίζεται πως ο 61χρονος Βρετανός θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ