Στο κομμάτι των ανανεώσεων, ο Μπούργος ζήτησε να φύγουν 11 ποδοσφαιριστές! Ζήτησε την παραμονή μόνο δύο ποδοσφαιριστών. Του Κουέστα και του Ματίγια.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά έχει ξεκινήσει. Ο ιδιοκτήτης του Άρη ξεκαθάρισε στον Αργεντίνο τεχνικό να προχωρήσει σε ότι κίνηση θέλει, για τη διαμόρφωση του ρόστερ που θα εξυπηρετεί τα αγωνιστικά του πλάνα για την νέα σεζόν.

Στο κομμάτι των ανανεώσεων, ο Μπούργος ζήτησε να φύγουν 11 ποδοσφαιριστές! Ζήτησε την παραμονή μόνο δύο ποδοσφαιριστών. Του Κουέστα και του Ματίγια.

Ο πρώτος ανανέωσε.

Την εστία του Άρη θα υπερασπίζεται ως το 2024 ο Χουλίαν Κουέστα, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα. Αν και ο  Ισπανός τερματοφύλακας είχε αφήσει το ενδεχόμενο ανοιχτό να αποχωρήσει από την ομάδα για τα μάτια του ΑΠΟΕΛ. Τελικά ο Άρης έκανε αυτό που ήθελε ο Μπούργος και προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Julian Cuesta για δύο χρόνια.

Ο 31χρονος Ισπανός τερματοφύλακας -ο οποίος την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε ήταν πρώτος στη σχετική λίστα, διατηρώντας 14 φορές ανέπαφη την εστία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα Super League Interwetten- βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Julian Cuesta δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

«Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον ΑΡΗ. Είμαι αρκετά χρόνια στην ομάδα, έχω δεθεί μαζί της και ήθελα να παραμείνω.

Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου νιώθουμε τη Θεσσαλονίκη σαν το σπίτι μας και χαιρόμαστε που βρισκόμαστε εδώ.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους, αλλά και τον κόσμο του ΑΡΗ για την αγάπη προς το πρόσωπό μου.

Υπόσχομαι ότι θα είμαι ακόμη πιο δυνατός του χρόνου και θα ήθελα να κατακτήσω έναν τίτλο με την ομάδα γιατί πραγματικά το αξίζει».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик