Σαββατοκύριακο που ίσως έχει εξελίξεις στο θέμα των μεταγραφών. Ο Άρης κινείται για δύο λύσεις. Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στο επίκεντρο. O Γάλλος επιθετικός αποτελεί διακαή πόθο του Θεόδωρου Καρυπίδη. Ο οποίος επανήλθε πάλι τις τελευταίες μέρες για τον ποδοσφαιριστή της Φούλαμ. Και άνοιξε νέο δίαυλο επικοινωνίας τόσο με τον ίδιο όσο […]

Σαββατοκύριακο που ίσως έχει εξελίξεις στο θέμα των μεταγραφών. Ο Άρης κινείται για δύο λύσεις.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στο επίκεντρο.

O Γάλλος επιθετικός αποτελεί διακαή πόθο του Θεόδωρου Καρυπίδη. Ο οποίος επανήλθε πάλι τις τελευταίες μέρες για τον ποδοσφαιριστή της Φούλαμ. Και άνοιξε νέο δίαυλο επικοινωνίας τόσο με τον ίδιο όσο και με τον σύλλογο του Λονδίνου. Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Αγγλία.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη είναι διατεθειμένος να κάνει την τεράστια -για τα δεδομένα του κλαμπ- οικονομική υπέρβαση. Και να φέρει τον 26χρονο άσσο στη Θεσσαλονίκη, συναντώντας πρόσφορο έδαφος αφού οι Άγγλοι δεν υπολογίζουν τον παίκτη.

Πρόκειται για μία από τις δύο υποθέσεις που οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να κλείσουν άμεσα -η άλλη είναι του στόπερ- και δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να υπάρχει οριστική εξέλιξη, την ώρα που υπάρχουν στα υπόψιν άλλες 3-4 αξιόλογες περιπτώσεις επιθετικών.

Δυνατά και για στόπερ

Όπως διαβάσατε και χθες στο sports365.gr, έντονη είναι η επιθυμία για την απόκτηση του Αλεχάντρο Αρίμπας.

Ο Μαδριλένος στόπερ βρίσκεται στο “ραντάρ” της ομάδας από τις αρχές Μαΐου, συγκεντρώνει ένα “πακέτο” με πολλά από τα “θέλω” των ανθρώπων της ομάδας και τα τελευταία 24ωρα έχουν σημειωθεί εξελίξεις που τον “φέρνουν” πιο κοντά στο “Κλεάνθης Βικελίδης“.

Πληροφορίες του AllAboutARIS από την πλευρά του παίκτη αναφέρουν ότι απομένουν λεπτομέρειες για τη συμφωνία του με τον Άρη -υπάρχει ταύτιση στο οικονομικό- ενώ είναι κοντά στο να ταακτοποιηθεί και η οικονομική εκκρεμότητα που έχει ο ποδοσφαιριστής με τη Ρεάλ Οβιέδο και ήταν ζήτημα ώστε να αποχωρήσει.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ