Άρης - ΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Τερζή για το ντέρμπι!

Άρης – ΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Τερζή για το ντέρμπι! Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Άρη, στην πρεμιέρα του στα φετινά πλέι οφ της Super League, ολοκληρώθηκε. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όμως, δεν ανακοίνωσε αποστολή.

Από την άλλη ο Τερζής ετοιμάζει εκπλήξεις.
Η κατάσταση του Λούκας Ρουπ ξεκαθάρισε αρκετά γρήγορα το τοπίο στην επίθεση, Μεσοαμυντικά οι επιστροφές των τιμωρημένων φέρνουν διαφοροποιήσεις, όμως είναι αρκετά πιθανό ο Τόλης Τερζής να μην περιοριστεί μόνο σε αυτές.

Η κουβέντα ανοίγει από τη θέση του τερματοφύλακα όπου φαντάζει πλέον αρκετά πιθανό -αν όχι σίγουρο- το ενδεχόμενο να διατηρηθεί ο Μάριος Σιαμπάνης μετά την παρουσία του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η σκέψη φάνηκε στις προπονήσεις και όλα δείχνουν ότι θα εφαρμοστεί εάν δεν αλλάξει κάτι και μπει στο “κάδρο” ο Κουέστα.

Στα… σίγουρα, ο Οντουμπάζιο θα επιστρέψει στα δεξιά της άμυνας. Φαμπιάνο-Μπράμπετς θα είναι στα στόπερ και στα αριστερά ο Μαζικού… πήρε κεφάλι και έχει προβάδισμα έναντι του Πίρσμαν για να ξεκινήσει.

Ο Νταρίντα παραμένει στα χαφ αλλά αυτή τη φορά με παρτενέρ του Ετέμπο που είναι ξανά διαθέσιμος μετά την τιμωρία του. Γκαρσία και Καμάτσο θα είναι, εκτός απροόπτου, οι δύο εξτρέμ. Ο Καμαρά στην κορυφή και ο Πάλμα λίγο πιο πίσω.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα