Συνεχίζουν την μεταγραφική τους ενίσχυση οι «κίτρινοι».

Ο Άρης έχει κινηθεί πολύ δυναμικό στο μεταγραφικό παζάρι της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου αλλά δεν έχει κλείσει το ρόστερ του ακόμα. Οι «κίτρινοι» ψάχνουν έναν ακόμα ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει κι άλλο την επιθετική του γραμμή.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει πολύ ψηλά στην λίστα της έναν γνώριμο μας. Ο λόγος για τον Τομ Φαν Βέερτ.  Ο 32χρονος Ολλανδός επιθετικός του Βόλου αναδείχθηκε την περασμένη σεζόν πρώτος σκόρερ της Super League, ενώ στην πρώτη αγωνιστική της νέας σεζόν του ελληνικού πρωταθλήματος βρήκε δίχτυα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Φαν Βέερτ έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Μαγνησίας μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και για αυτό οι Θεσσαλοί δεν είναι αρνητικοί στον να τον παραχωρήσουν εφόσον ο Άρης ικανοποιήσει τις οικονομικές τους απαιτήσεις.

Ο Ολλανδός είχε απασχολήσει και πέρσι τους «κίτρινους» αλλά δεν είχε γίνει κάποια συμφωνία. Τη δεδομένη στιγμή ο Άρης έχει επανέλθει με νέα πρόταση στον Βόλο για την απόκτηση του 32χρονου φορ αλλά ακόμα υπάρχει απόσταση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Μένει να δούμε αν θα γίνει τελικά το deal τις επόμενες ημέρες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ