Ο Άλαν Πάρντιου από την πρώτη μέρα παρουσία του στον Άρη θέτει τους δικούς του κανόνες. Για την ακρίβεια δεν διστάζει να πάρει αποφάσεις που πηγαίνουν κόντρα στο ρεύμα.

Ο Άλαν Πάρντιου από την πρώτη μέρα παρουσία του στον Άρη θέτει τους δικούς του κανόνες. Για την ακρίβεια δεν διστάζει να πάρει αποφάσεις που πηγαίνουν κόντρα στο ρεύμα.

Ήρθε για να αναμορφώσει τον Άρη και να αφήσει το δικό του αποτύπωμα. Ο Άγγλος τεχνικός θέλει να είναι το αφεντικό σε ότι αφορά το αγωνιστικό σκέλος και μας το δείχνει με το καλημέρα!

Το πρώτο ματς με τον Πάρντιου στον πάγκο είχε ευτυχή έκβαση για τον Άρη. Νίκη με ανατροπή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το κλίμα ήταν πανηγυρικό όμως υπήρχαν και ανορθογραφίες τις οποίες κάλυψε επιτυχώς ο Πάρντιου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Είχαμε σημειώσει πως ο πολύπειρος Άγγλος θα κριθεί από την live διαχείριση σε αυτό το πρώτο του παιχνίδι. Οι κινήσεις του μπορεί να συνιστούσαν έκπληξη αλλά η κοφτερή ματιά τού επέτρεπε να κάνει όποιες παρεμβάσεις έκρινε σκόπιμες.

Και στην πρώτη μεγάλη απόφαση πήρε άριστα! Ο Άντρε Γκρέι ήρθε στον Άρη το καλοκαίρι με τις καλύτερες περγαμηνές. Παρουσία στις δύο πρώτες κατηγορίες της Αγγλίας και με πολλά γκολ στο παλμαρέ του. Ο Τζαμαϊκανός ήρθε ουσιαστικά για να μην το κουνάει από την ενδεκάδα και μέχρι τον Πάρντιου κανείς δεν το τολμούσε.

Ο Άγγλος όμως το έκανε και ας στενοχώρησε κάποιους ή ακόμα και τον ίδιο! Με το σκορ στο 0-1 παίρνει την απόφαση που κρίνει το ματς. Αποσύρει τον βασικό του σέντερ φορ και δοκιμάζει κάτι καινούριο. Τρικ το οποίο είχε μεγάλη επιτυχία και η ανατροπή επιτευχθεί!

Σε αυτή την περίπτωση ήταν ο Γκρέι σε κάποια επόμενη φορά άλλο μεγάλο όνομα του Άρη! Ο Πάρντιου έδειξε πως εμπιστεύεται τη γνώση του και όχι την λογική!

 

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ