Ο  Άρης άνοιξε τον χορό των μεταγραφών και ξεκίνησαν οι πρώτες αφίξεις στην Θεσσαλονίκη.

Ο  Άρης άνοιξε τον χορό των μεταγραφών και ξεκίνησαν οι πρώτες αφίξεις στην Θεσσαλονίκη. Σας αναφέραμε πρόσφατα και για τις 2 περιπτώσεις που προσπαθεί άμεσα να κλείσει ο Άρης. Με  Ντιοπ και Πονς να βρίσκονται στο προσκήνιο για τον Χερμάν Μπούργος.

Ο Παπέ Σέικ Ντιόπ αρέσει στον Άρη από τον περασμένο Ιανουάριο.

Τότε ο Άρης είχε κλείσει το DEAL με την Λυών, αλλά η απόφαση του παίκτη ήταν αυτή που δεν επέτρεψε την μετακίνηση του στην Ελλάδα.

Τώρα ο Ντιόπ είναι και επίσημα ελεύθερος και ο Άρης εξετάζει πολύ ζεστά και πάλι την περίπτωση του. Γρήγορος, ξέρει μπάλα και είναι σε καλή ηλικία.

Ένας παίκτης που η Λυών επένδυσε πάνω από 10 εκατομμύρια για την απόκτηση του, με μοναδικό αρνητικό πως την περσινή σεζόν δεν πήρε παιχνίδια στα πόδια του.

Από την άλλη ο Πονς δείχνει να απομακρύνεται. Καθώς ο 29χρονος Ισπανός παίκτης που παίζει ως 6αρο – 8άρι δεν “ψήνεται” να έρθει στην Ελλάδα και προτιμάει La Liga. Όσο καλές προτάσεις και να του έκανε ο Άρης. 

Φαίνεται λοιπόν πως η υπόθεση του χαλάει για την ώρα. Δεν ξέρουμε βέβαια ποιον θα βάλει στο μάτι ο Καρυπίδης, καθώς θυμίζουμε πως ο Λούκας Σάσα θα αποχωρήσει από την ομάδα λύνοντας το συμβόλαιο του.

Παράλληλα ανοιχτά μέτωπα υπάρχουν και στο θέμα των φιλικών, πριν τα πρώτα επίσημα!

Τρία παιχνίδια προετοιμασίας θα έχει ο Άρης στην Αυστρία και οι ομάδες έχουν «κλειδώσει».  Πρώτο ματς θα είναι απέναντι στο Αμβούργο την 1 Ιούλη, έπειτα θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Γάνδη στις 4 Ιουλίου και τέλος θα είναι απέναντι στον Άρη Λεμεσού ο οποίος θα διανύει προετοιμασία στην Σλοβενία, στις 7 του ίδιου μήνα.

Παράλληλα γίνονται προσπάθειες και για δύο αγώνες στο «Βικελίδης».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ