Τι ετοιμάζει για απόψε ο Πάρντιου;

Ο Άλαν Πάρντιου ετοιμάζει την ομάδα του Άρη για το προσεχές παιχνίδι απέναντι στον Βόλο, σήμερα, Κυριακή, με στόχο να συνεχίσει η ομάδα του στις νίκες.

Μετά το νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Άγγλος προπονητής ψάχνει ένα κρυφό χαρτί, για την έδρα των Θεσσαλών καθώς η ομάδα του Βόλου κρύβει παγίδες.

Στο παιχνίδι αυτό θα δούμε κατά πάσα πιθανότητα τον Ενκουλού να αρχίζει ως βασικός, ελλείψει Μπράμπετς, πράγμα που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Νιγηριανός έχει φυσικά πιο «γεμάτη» καριέρα από τον Τσέχο, όμως οφείλει να δείξει στο χορτάρι οτι μπορεί και να αντικαταστήσει επάξια τον στόπερ.

Από εκεί και πέρα , στα  χαφ, ο Ντουκουρέ έχει επίσης τεθεί εκτός. Νταμπό και Ντιόπ δείχνουν οι επικρατέστεροι, όμως ο Ματέο Γκαρσία δεν είναι απίθανο να μπει στη θέση του δεύτερου καθώς όπως έγινε γνωστό και ο ίδιος ο Βρετανός κόουτς εντυπωσιάστηκε πολύ από όσα παρουσίασε ο Αργεντινός τις δύο τελευταίες εβδομάδες.

Ο άλλος παίκτης που ανέβηκε στα μάτια του Πάρντιου στο διάστημα αυτό είναι ο Ζερβίνιο, τον οποίο φυσικά ξέρει καλά από την κοινή τους πορεία στην Αγγλία. Συνεπώς δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο το ενδεχόμενο και Ιβοριανός να μπει 11άδα

Νέα πρόσωπα και νέες επιλογές για τον Πάρντιου, που δεν θέλει να την πατήσει στον Βόλο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ