Να μπουν με το δεξί θέλουν οι «κίτρινοι».

Ο Άρης υποδέχεται τον Λεβαδειακό (21/8,  20:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος που έχει ενισχυθεί σημαντικά στην τρέχουσα καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη θα παλέψει για τη διάκριση σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Στην αποστολή των «κίτρινων» συμμετέχει για πρώτη φορά ο Ζερβίνιο, ο οποίος αναμένεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής. Εκτός αυτής έμεινε ο Ιτούρμπε λόγω κάλυψης του αριθμού των μη κοινοτικών.

Από τη μεριά του ο «νεoφώτιστος» Λεβαδειακός μετά την πολύ καλή παρουσία του πέρσι που συνοδεύτηκε με άνοδο, θέλει να συνεχίσει να πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις και την νέα σεζόν και να εξασφαλίσει όσο πιο σύντομα γίνεται την παραμονή του στα «σαλόνια« της Super League.

Στην αποστολή της ομάδας ης Βοιωτίας έχουν συμπεριληφθεί όλα τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα πλην του πιο πρόσφατου, του Σαντομιέρσκι.

Πιθανές ενδεκάδες:

Άρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Οντουμπάγιο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Πίρσμαν, Ντουκουρέ, Νταμπό, Μανσίνι, Μανού Γκαρθία, Πάλμα, Γκρέι.
Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Ντεντάκης, Μπάχανακ, Βινίσιους, Βήχος, Μεχία, Νίκας, Μπελμόντ, Μπαρμπόσα, Μυτίδης, Βρακάς.
Διαιτητής: Γιώργος Τζοβάρας
Α’ Βοηθός: Μιχαήλ Παπαδάκης
Β’ Βοηθός: Αντώνιος Σινιοράκης
4ος διαιτητής: Δημήτριος Μαλούτας
VAR: Αθανάσιος Τζήλος

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ