Ο  Άρης εξετάζει διακριτικά πλέον την υπόθεση του Σάντι Μίνα.

Ο  Άρης εξετάζει διακριτικά πλέον την υπόθεση του Σάντι Μίνα. Ώστε να μπορέσει να τον πείσει να έρθει στην superleague  υπό τις οδηγίες του Χερμάν Μπούργος. Ο ποδοσφαιριστής της Θέλτα όμως δεν θέλει να ακούει για ΕΛλάδα, παρ’ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης το πήρε προσωπικά και προσπάθησε να τον πείσει.

Με τα νέα δεδομένα ο Μίνα είχε αρχίσει ξανά προπονήσεις με την Θέλτα, ςως ότου του ανακοινώθηκε πως δεν μπορεί να προπονείται άλλο με την ομάδα.

Με τον πρόεδρο της Θέλτα μάλιστα να βγαίνει και να εκθέτει τον παίκτη. Αποκαλύπτοντας τις προθέσεις του και θέτωντάς τον προ των ευθυνών του.

«Ενθουσιάστηκα πολύ με την επιστροφή και έκανα λάθος επειδή δεν έλαβα προφυλάξεις όταν η υπόθεση ήταν ήδη ανοιχτή (σ.σ. υπάρχει το θέμα με την καταδικαστική απόφαση για τετραετή φυλάκιση για σεξουαλική κακοποίηση). Οι ατζέντες τους με διαβεβαίωσαν ότι ήταν ψέμα, ότι υπήρχε εκβιασμός και έκανα λάθος. Ζητώ συγγνώμη από τους οπαδούς. Ήρθε μαζί με τον δικηγόρο και μας είπε ότι έγινε ένα είδος εκβιασμού από την πλευρά της κοπέλας και ότι δεν υπήρχε τίποτα. Παρασύρθηκα τότε και έκανα λάθος. Έπρεπε να είχα πάρει προφυλάξεις και να είχα βάλει ρήτρα».

«Αν το λύσω, πρέπει να του πληρώσω ολόκληρο το συμβόλαιο και αυτό θα ήταν ανταμοιβή για το λάθος του. Επίσης, θα επηρεάσει το ανώτατο όριο μισθών και αυτό θα αποτελέσει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα για τη Θέλτα. Αυτοί οι δυο (σ.σ. Ντένις Σουάρες και Μίνα) παίρνουν το 20% του προϋπολογισμού όλου του προσωπικού».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ