Μία ανάσα από την απόκτηση του 26χρονου Νιγηριανού μέσου οι «κίτρινοι».

Ο Άρης βρίσκεται μία ανάσα από το να ολοκληρώσει μία ακόμα σπουδαία μεταγραφή. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «stokesentinel.co.uk» οι «κίτρινοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με την Στόουκ Σίτι για την απόκτηση του Πίτερ Ετέμπο.

Το μόνο που μένει είναι να υπογράψει ο Νιγηριανός άσος για να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal. Ο Άρης έχει ανάγκη από έναν παίκτη που θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του και το βρήκε στο πρόσωπο του Ετέμπο.

Ο Νιγηριανός ταλαιπωρήθηκε πέρσι από ένα τραυματισμό στο γόνατο και οι «κίτρινοι» προσδοκούν ότι το άφησε πίσω του και θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα τους.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μάλιστα κοινοποίησε τη συμφωνία της με τον Νιγηριανό μέσο.  Η Στόουκ ανέφερε ότι συμφώνησε με τον Άρη για τη μετακίνηση του Πίτερ Ετέμπο. Ο διεθνής Νιγηριανός πέρασε τα τελευταία δυόμισι χρόνια του συμβολαίου του μακριά από τη Στόουκ στην οποία αγωνίστηκε για τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο του 2019. Αρχικά δόθηκε δανεικός στη Χετάφε, ενώ επόμενος προορισμός του ήταν η Γαλατάσαραϊ. Πέρυσι αποτέλεσε έκπληξη η προαγωγή του στη Γουότφορντ αλλά ο τραυματισμός στο γόνατο τον κράτησε εκτός για τέσσερις μηνες κι έτσι έκανε μόλις δέκα συμμετοχές με την ομάδα», έγραψε η «stokesentinel.co.uk».

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик