Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία για τον Άρη, με το κόστος να φτάνει στα 3,5 εκ ευρώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των Ισπανών.

Ο Άρης δεν σταματάει την μεταγραφική του ενίσχυση! Ο λόγος για τον Μανού Γκαρθία, που έχοντας μια πλούσια καριέρα στα …24 του, σε Μάντσεστερ Σίτι, Αλαβές, Χιχόν  και …Εθνική Ισπανίας, θα γίνει κάτοικος «Κλεάνθης Βικελίδης» για τα επόμενα 4 χρόνια.

Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία για τον Άρη, με το κόστος να φτάνει στα 3,5 εκ ευρώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των Ισπανών.

Σήμερα η ιστοσελίδα «lavozdeasturias.es» αναφέρει τις οικονομικές λεπτομέρειες του deal.

«Το συνολικό ποσό της προσφοράς του Αρη ανέβηκε στα 3,5 εκατομμύρια για τη Σπόρτινγκ Χιχόν και η πρόταση στον ποδοσφαιριστή συνίσταται σε μακροχρόνιο συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια, ύψους 800.000 ευρώ ετησίως, μια πρόταση που έφερε τα εμπλεκόμενα μέρη ακόμη πιο κοντά σε συμφωνία».

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως υπάρχει ποσοστό από την πώληση αυτή στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Από την μεγαλύτερη αγορά στην μεγαλύτερη πώληση;

Σειρήνες» από το MLS έσκασαν για τον Λουίς Πάλμα, που με τα κατορθώματα του στο γήπεδο έχει ήδη αρκετές ομάδες να τον παρακολουθούν, κυρίως από το MLS. Μάλιστα μια εξ αυτών να καταθέτει επίσημη πρόταση 2 εκατομμυρίων ευρώ η οποία και απορρίφθηκε, χωρίς καν να μπουν σε συζητήσεις.

Ο 22χρονος εξτρέμ που αποκτήθηκε ως επένδυση για το μέλλον, φαίνεται πως έχει όλα τα προσόντα να γίνει η πιο ακριβή πώληση της ιστορίας του Άρη. Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα από Ισπανία, που βρίσκεται πάνω από την μέση της βαθμολογίας σταθερά, και τον παρακολουθεί διακριτικά πολύ σύντομα θα κάνει την κίνηση της.

Μιλάμε για ποσό στα 4 εκ και οπως καταλαβαίνουμε, όταν ο Καρυπίδης στις ομάδες του MLS ζήτησε 5 εκ για να γίνει η πώληση του ποδοσφαιριστή, εύκολα καταλαβαίνουμε ότι είμαστε πολύ κοντά. Αφήστε που και η LA LIGA είναι μεγάλος κράχτης για τους ποδοσφαιριστές.

Έντονο καλοκαίρι για την ομάδα του Καρυπίδη που δείχνει να ανεβαίνει επίπεδο σε αγορές, αλλά και πωλήσεις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ