Βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 οι Θεσσαλονικείς, αλλά ισοφάρισαν στα τελευταία λεπτά.

Ο Άρης τέθηκε αντιμέτωπος με τη Μακάμπι Χάιφα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την επανέναρξη της Super League που έχει διακοπεί εξαιτίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Οι Θεσσαλονικείς έδειξαν χαρακτήρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και πήραν την ισοπαλία κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0.

Ο Πιερό άνοιξε το σκορ στο 10’, έπειτα από λάθος της «κίτρινης» άμυνας, ενώ δοκάρι είχε ο Πάλμα στο 31’ και ο Ματέο Γκαρσία στο 34’.

Ο Τσιμποτά στο 69’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, οι γηπεδούχοι όμως συνέχισαν να πιέζουν και δικαιώθηκαν με τα γκολ του Ντουκουρέ στο 90’ και του Πάλμα στο 90’+3’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Την εσχάτη των ποινών χρεώθηκε ο Νέτα Λάβι, για χέρι.

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Σιαμπάνης (66’ Κουέστα), Καμάτσο (77’ Μαρμαρίδης), Μαζικού (83’ Παναγίδης), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ματέο Γκαρσία (73’ Ντουκουρέ), Νταμπό (83’ Σγούρος), Ροντρίγκες (66’ Μάνου Γκαρθία), Πάλμα, Γκρέι (63’ Ιτούρμπε).

Μακάμπι Χάιφα (Μπάρακ Μπακχάρ): Μισπάτι, Σεκ, Γκέρσον, Μέιρ, Κορνούντ, Μοχάμεντ, Φανί, Τσέρι, Τσιμπότα, Ατζίλι, Πιερό.

Στο 62’ πέρασαν στο ματς και οι Αράντ, Γκόλντμπεργξ, Ελιγιάχου, Μενάχεμ, Λεβί, Νταβίντ, Ρουκάβτσι και στο 76’ οι Σιμόλ, Λάβι και Γιαρίν.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ