Έκανε το «τρία στα τρία» με «τεσσάρα».

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με νίκη τα φιλικά που έδωσε επί κυπριακού εδάφους, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την επανέναρξη της Super League που έχει διακοπεί εξαιτίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Οι Θεσσαλονικείς έκαναν το «τρία στα τρία», καθώς κέρδισαν και τον Άρη Λεμεσού με 4-1 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» της Λάρνακας.

Ωστόσο, τραυματίας αποχώρησε ο Ντάγκλας Αουγκούστο, ο οποίος είχε ανοίξει το σκορ στο 33’ με ωραίο σουτ. Οκτώ λεπτά αργότερα πήρε την άγουσα προς τα αποδυτήρια, δίνοντας τη θέση του στον Σβαμπ.

Ο Μπράντον Τόμας διπλασίασε τα τέρματα των «ασπρόμαυρων» στο 58’ και στο 63’ σκόρερ χρίστηκε και ο Στέφαν Σβαμπ.

Στο 76’ ο Νάρεϊ πήρε την ασίστ από τον Βιεϊρίνια και, αφού πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έστειλε με άνεση την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να πετύχουν το γκολ της… τιμής με τον Στεπνίσκι στο 88’.

Άρης Λεμεσού (Σπιλέφσκι): Σωφρονίου, Γιάγκο, Πηλέας, Μεντιούπ, Ντελμίρο, Στρούσκι, Γιαμπλόνκσι, Τζάβε, Μαγιαμπέλα, Στεπίνσκι, Γκομίς.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Φιλίπε, Αουγκούστο (39′ Σβαμπ), Μουργκ, Αντρέ Ρικάρντο, Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Κοτάρσκι (60′ Ζ. Ζίβκοβιτς), Βιεϊρίνια, Κάργας, Κουλιεράκης, Σάστρε (66′ Σελιμάι), Σβαμπ, Ντάντας, Ελ Καντουρί, Κουαλιάτα, Νάρεϊ και Μπράντον.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ