Ο Άρης δεν εγκαταλείπει το σχέδιο ενίσχυσης και τον Ιανουάριο επρόκειτο να γίνουν 2+1 κινήσεις σε θέσεις που υπάρχει ανάγκη.

Ο Άρης δεν εγκαταλείπει το σχέδιο ενίσχυσης και τον Ιανουάριο επρόκειτο να γίνουν 2+1 κινήσεις σε θέσεις που υπάρχει ανάγκη.

Η συνάντηση Πάρντιου-Καρυπίδης έβγαλε ειδήσεις για τους κιτρινόμαυρους. Οι πρώτες 9 αγωνιστικές, συν την Ευρώπη, έδειξαν χτυπητές αδυναμίες για το ρόστερ.

Ο Άλαν Πάρντιου δεν έχει πολύ καιρό στη Θεσσαλονίκη και καθημερινά αξιολογεί το υλικό που διαθέτει! Ο Άρης είναι βέβαιο πως χρειάζεται ενίσχυση και αυτό το γνωρίζουν καλά στην διοίκηση.

Έτσι η απόφαση πάρθηκε και η ομάδα θα ξοδέψει περίπου 2 εκατ. για να πάρει τους παίκτες που χρειάζεται! Ο Θόδωρος Καρυπίδης πέταξε… το μπαλάκι στον Άγγλο τεχνικό για να βρει τους ποδοσφαιριστές με τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί!

Ο ισχυρός άνδρας της Κιτρινόμαυρης ΠΑΕ και ο προπονητής της ομάδας είναι σε επαφή για τα μεταγραφικά. Άλλωστε στη συνάντηση που είχαν ζητήθηκε και από τον προπονητή να βοηθήσει πάνω σε αυτό το κομμάτι, με δεδομένο ότι ο Πάρντιου έχει… διπλό ρόλο τα τελευταία χρόνια. Αφού εκτός από προπονητής είναι κι ένας άνθρωπος που μπορεί να εντοπίσει στόχους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ