Την περασμένη εβδομάδα και όσο ο Άρης προχωρούσε την περίπτωση Μπρόρσον. Αιφνιδιάστηκε από μία γνώριμη περίπτωση παίκτη. Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας η πλευρά του Αλεχάντρο Αρίμπας… εμφανίστηκε αλλά αυτή τη φορά ήταν εκείνη που χτύπησε την πόρτα του Άρη. Θυμίζουμε ότι ο Ισπανός ήταν η πρώτη επιλογή του Άρη για τα στόπερ. Και ήρθε στις Θεσσαλονίκη […]

Την περασμένη εβδομάδα και όσο ο Άρης προχωρούσε την περίπτωση Μπρόρσον. Αιφνιδιάστηκε από μία γνώριμη περίπτωση παίκτη.

Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας η πλευρά του Αλεχάντρο Αρίμπας… εμφανίστηκε αλλά αυτή τη φορά ήταν εκείνη που χτύπησε την πόρτα του Άρη.

Θυμίζουμε ότι ο Ισπανός ήταν η πρώτη επιλογή του Άρη για τα στόπερ. Και ήρθε στις Θεσσαλονίκη για υπογραφές. Αλλά το παράλογο αίτημά του οδήγησε σε “ναυάγιο” τις συζητήσεις των δύο πλευρών. Τώρα όμως φαίνεται να υπάρχει αλλαγή πλεύσης.

Ο παίκτης επιχείρησε νέα επαφή με τους “κιτρινόμαυρους”. Αλλά αυτή τη φορά εμπλέκοντας μόνο την ατζέντη του και όχι τον δικηγόρο του. Σε αυτήν εξέφρασε την επιθυμία του να έρθει στην ομάδα χωρίς όρους και μάλιστα με ελαφρώς λιγότερα χρήματα από αυτά που είχε συμφωνήσει αρχικά με τον Άρη!

Η πλευρά των “κιτρινόμαυρων” δεν έδειξε αρχικά την ίδια διάθεση με τον 32χρονο στόπερ, αφού υπήρχαν ήδη οι προχωρημένες επαφές με τον Μπρόρσον στον οποίο δίνεται προτεραιότητα για τα στόπερ. Οσο όμως παρατηρείται στασιμότητα στην περίπτωση του Σουηδού και οι μέρες περνούν, στην Αλκμήνης έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους τον Αρίμπας και δεν αποκλείεται να ενεργοποιήσουν ξανά την περίπτωσή του.

Άλλωστε, άσχετα με ό,τι έγινε, ήταν η πρώτη επιλογή από τον περασμένο Μάιο και παίκτης που αρέσει πολύ στον Άκη Μάντζιο

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ