Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς είναι το νέο πρόσωπο στις προπονήσεις του Άρη τις τελευταίες δύο μέρες, με ικανοποιητική προσαρμογή έως τώρα στο νέο του περιβάλλον. Τα δύο τελευταία 24ωρα ο Τσέχος… συστήνεται στους νέους του συμπαίκτες και κυρίως στον Άκη Μάντζιο. Ο οποίος έχει κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του. Δεν είναι μόνο το αγωνιστικό «πακέτο» […]

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς είναι το νέο πρόσωπο στις προπονήσεις του Άρη τις τελευταίες δύο μέρες, με ικανοποιητική προσαρμογή έως τώρα στο νέο του περιβάλλον.

Τα δύο τελευταία 24ωρα ο Τσέχος… συστήνεται στους νέους του συμπαίκτες και κυρίως στον Άκη Μάντζιο. Ο οποίος έχει κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του.

Δεν είναι μόνο το αγωνιστικό «πακέτο» του παίκτη. Είναι η αγωνιστική του ετοιμότητα. Απόρροια του ρυθμού που του έδωσαν τα 13 επίσημα παιχνίδια που έχει ήδη στη φετινή σεζόν. Μαζί με τα καλά στοιχεία που δείχνει στις πρώτες του προπονήσεις.

Με δεδομένο ότι βρισκόμαστε ακόμα στην Τετάρτη και το ματς κόντρα στον ΟΦΗ είναι τη Δευτέρα (13/09). Ο Μπράμπετς σίγουρα θα βρίσκεται στην αποστολή και έχει τις πιθανότητες με το μέρος του για να συμπεριληφθεί στα βασικά πλάνα του Μάντζιου αποτελέσει τον παρτενέρ του Φαμπιάνο στην πρεμιέρα της Super League.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ