Η εποχή Άλαν Πάρντιου ξεκινά και επίσημα στον Άρη με το αποψινό ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στο “Κλ.Βικελίδης” (21:30).

Η εποχή Άλαν Πάρντιου ξεκινά και επίσημα στον Άρη με το αποψινό ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στο “Κλ.Βικελίδης” (20:00).

Ο Άγγλος τεχνικός πρόλαβε μόλις δύο προπονήσεις πριν τον αγώνα και έτσι δύσκολα θα κάνει πολλές παρεμβάσεις. Οδηγίες για τους επικρατέστερους έδωσε ο μέχρι πρότινος υπηρεσιακός προπονητής Τόλης Τερζής.

Έτσι ανοικτές παραμένουν μόλις δύο θέσεις. Μία στα χαφ (Νταμπό ή Ντιόπ) και η δεύτερη στην επίθεση με τον Πάλμα να δίνεται φαβορί ώστε να… εκτοπίσει τον Ιτούρμπε.

Σε αυτό το διάστημα ωστόσο ο Πάρντιου έβαλε τους δικούς του κανόνες στην ομάδα, θέλοντας όπως δείχνουν οι κινήσεις του ένα πειθαρχημένο σύνολο.

Αγωνιστικά πάντως έβαλε τη μικρή δική του πινελιά παίρνοντας στην αποστολή τον νεοαποκτηθέντα παίκτη από την Ονδούρα, Έντουιν Ροντρίγκες.

Από εκεί και πέρα υπολογίζει κανονικά στον Νταμπό που εξέτισε την τιμωρία του ενώ απόντες θα είναι οι Ματέο (τιμωρημένος), Χαϊροβιτς και έξι νεαροί Έλληνες.

Ο Πάρντιου μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά με απαιτητικό ματς κόντρα σε έναν Ολυμπιακό που αναζητά βαθμούς. Φυσικά ο Άγγλος δεν θα κριθεί από το πρώτο παιχνίδι αλλά θα έχει ενδιαφέρον η διαχείρισή του με οποιοδήποτε σκορ στον αγώνα!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ