Είδε αρκετά ο τεχνικός του, και αυτό που κρατάμε οτι και στο δεύτερο φιλικό απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο η εικόνα ήταν θετική.

Ο Άρης αντιμετώπισε την Γάνδη για το δεύτερο τεστ προετοιμασίας των «κίτρινων». Στο πρώτο φιλικό είχαν χάσει από το Αμβούργο με 4-3.

Ο Χερμάν Μπούργος ξεκίνησε με Σιαμπάνη , Μπράμπετς, Τανούλη, Χρυσόπουλο, Μαρμαρίδη, Χαΐροβιτς, Ντιοπ, Σγουρό, Ματέο, Παναγίδη, Χατζηιωάννου.

Στο 35′ είχαμε πέναλτι για τον Αρη. Ο Παναγίδης μπήκε ανάμεσα από τα στόπερ της Γάνδης και πρόλαβε τον Ποριέρε που τον ανέτρεψε. Ο Ματέο Γκαρσία εκτέλεσε και ευστόχησε από την άσπρη βούλα. 

Στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερη η Γάνδη που είχε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά η Ελληνική ομάδα ήταν αυτή που βρήκε το γκολ.

Με πολλές αλλαγές στο δεύτερο μέρος ο Άρης. Ο Χερμάν Μπούργος έχει πλέον Κουέστα, Εμπακατά, Πίρσμαν, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Χρυσόπουλος, Ντουκουρέ, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Μαντσίνι, Λουίς Πάλμα 

Παρά τις πολλες αλλαγές ο Άρης πατούσε καλά στο δεύτερο μέρος και δεν πιέστηκε ιδιαίτερα. Λίγο πριν το τέλος θα μπορούσε και δεύτερο τέρμα με τον Γκρέι, αλλά έδιωξε ο αντίπαλος γκολκίπερ

Είδε αρκετά ο τεχνικός του, και αυτό που κρατάμε οτι και στο δεύτερο φιλικό απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο η εικόνα ήταν θετική.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ