Οι ήττες αναπροσαρμόζουν και τα σχέδια του Άλαν Πάρντιου. Παίκτες που δεν... τραβάνε θα μείνουν στον πάγκο, δίνοντας την ευκαιρία σε άλλους να ανελιχθούν.

Οι ήττες αναπροσαρμόζουν και τα σχέδια του Άλαν Πάρντιου. Παίκτες που δεν… τραβάνε θα μείνουν στον πάγκο, δίνοντας την ευκαιρία σε άλλους να ανελιχθούν.

Γιατρικό στην κακή απόδοση του Άρη ψάχνει ο Άγγλος τεχνικός. Το ατυχές αποτέλεσμα με την ΑΕΚ επανέφερε την ανάγκη για παρεμβάσεις στην ενδεκάδα. Το ντεφορμάρισμα βασικών πυλώνων του ρόστερ επηρεάζει όλο το σύνολο και οι αλλαγές είναι επιβεβλημένες.

Εξάλλου ο Πάρντιου έχει δείξει εξαρχής ότι τολμάει να πάρει “σκληρές” αποφάσεις κόντρα στο… ρεύμα. Κόντρα στον Ιωνικό ο Άρης επιζητά μόνο τη νίκη και ο Άγγλος έχει ξεκάθαρες σκέψεις στο μυαλό του για τους εκλεκτούς.

Η σημαντική αλλαγή που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες είναι στην επίθεση. Ο Άντρε Γκρέι δεν διανύει τις καλύτερες ημέρες φόρμας στον Άρη και ο Πάρντιου θα τον αποσύρει στον πάγκο. Την ευκαιρία αναμένεται να δώσει στον Ζερβίνιο που σιγά σιγά ανεβαίνει και ένα τέτοιο παιχνίδι μπορεί να τον ωφελήσει!

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ