Ποιος ετοιμάζεται για τον πάγκο του Άρη;

Εξελίξεις έφερε η νίκη του Παναιτωλικού με τον Άρη του Μπούργος, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το τρίποντο και να …διώχνουν τον αντίπαλο προπονητή.

Μετά και από αυτή την ήττα ο Χέρμαν Μπούργος αποτελεί παρελθόν από τον Άρη. Με τα διαδικαστικά να απομένουν μόνο για την ανακοίνωση του διαζυγίου. Ένα διαζύγιο που περιμέναμε εδώ και καιρό. Καθώς η ομάδα έδειχνε πως δεν βελτιώνεται και πως παρά το ταλέντο της έμενε στάσιμη, τόσο σε επίθεση, όσο και σε κέντρο και άμυνα.

Δεν μπόρεσε να βρει χημεία με τους ποδοσφαιριστές.

Προσπαθούσε να τους χωρέσει όλους στην ενδεκάδα, με αποτέλεσμα η άμυνα να πηγαίνει περίπατο.

Συν τοις άλλοις, ο Μπούργος πρόσφατα είχε και ένα φραστικό επεισόδιο με παίκτες, καθώς η διαχείριση των ξένων παικτών, λόγω υπεραριθμίας οδήγησε στο να μένει πάντα ένας εκτός. Με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Ιτούρμπε. Ο οποίος τα είπε σε έντονο ύφος με τον Μπούργος την προηγούμενη βδομάδα. Με τους τόνους να ανεβαίνουν.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης λοιπόν πήρε πάνω του την απόφαση για την αποχώρηση του Ουρουγουανού προπονητή. Έχοντας και ο ίδιος ευθύνες για τον φετινό σχεδιασμό. Καθώς όταν φεύγουν από την ομάδα πάνω από 12 παίκτες – βασικά γρανάζια – τότε είναι φύση αδύνατο να χτιστεί κάτι καλό σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη λοιπόν είχε εδώ και καιρό έτοιμο τον αντικαταστάτη του Μπούργος. Έχοντας κάνει ήδη επαφές σε Ιβηρική χερσόνησο. Και φέρνει τον επόμενο κόουτς στην θέση του.

Αυτή θα είναι η τέταρτη αλλαγή προπονητή, για μήνα Σεπτέμβριο, στην νέα εποχή του Άρη. Με το στατιστικό να προκαλεί προβληματισμό στις τάξεις των Αρειανών. Καθώς κάτι δείχνει να μην πηγαίνει καλά στην οργάνωση…

Αρχικά να τονίσουμε πως η ομάδα θα πορευθεί με τον Τόλη Τερζή μέχρι νεοτέρας, εώς ότου δηλαδή ανακοινωθεί ο διάδοχος του Μπούργος.

Από χθες πολλά ονόματα έπεσαν ως φήμες. Με Σάββα Παντελίδη και Άκη Μάντζιο να έχουν την τιμητική τους ανάμεσα στα διάφορα fora των Αρειανών. Όμως μια επιστροφή πρώην προπονητή, από το τόσο κοντινό παρελθόν μοιάζει δύσκολη ως απίθανη.

Ένα όνομα από το εξωτερικό έκανε επίσης αίσθηση. Με τον Ναφτί, τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, και νυν προπονητή στην Ισπανία, να παίζει δυνατά.

Κάτι που όμως έσπευσε να διαψευσθεί από την πλευρά των κιτρινόμαυρων. Καθώς ο συγκεκριμένος, την ώρα που σχολιάζουμε τα γεγονότα, είναι απασχολημένος σε άλλους πάγκους και δεν διατίθεται να έρθει στην Superleague.

Φυσικά είχαμε και το όνομα που αγαπάει να αναφέρει ο κόσμος του Άρη κάθε λίγο και λιγάκι.

Ο λόγος για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο οποίος είναι για πρώτη φορά ελεύθερος την ώρα που ο Άρης δεν έχει προπονητή. Πριν δέκα χρόνια θα ήταν η ιδανική λύση, τώρα δεν ξέρουμε στην ηλικία αυτή κατά πόσο θα μπορεί να προσαρμοστεί στις νέες απαιτήσεις του ποδοσφαίρου που αλλάζει συνεχώς.

Η ηλικία και το μομέντουμ για μια ομάδα όπως ο Άρης, με στόχους υψηλούς και ρόστερ πανάκριβο, δεν ταιριάζουν τόσο στον Κούπερ του 2022.

Το όνομα του νέου προπονητή αναμένεται άμεσα με τους ανθρώπους των “κιτρινόμαυρων” να τηρούν για την ώρα σιγή ιχθύος, τακτοποιόντας αφ’ενός τα διαδικαστικά με Μπούργος και αφ’ ετέρου την έλευση του νέου κόουτς που θα οδηγήσει τον Άρη στην σεζόν που ξεκίνησε.

Είπαμε από χθες ότι είναι ήδη κλεισμένος. Από Ιβηρική χερσόνησο προέρχεται και εξαρτάται από τον ίδιο τον Καρυπίδη πότε θα τον ανακοινώσει.

Σύντομα θα σας αποκαλύψουμε το όνομα εδω.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι