Πολύς ο λόγος το τελευταίο διάστημα για την επιθετική γραμμή που παρουσιάζει ο Άρης υπό τις οδηγίες του Άλαν Πάρντιου.

Πολύς ο λόγος το τελευταίο διάστημα για την επιθετική γραμμή που παρουσιάζει ο Άρης υπό τις οδηγίες του Άλαν Πάρντιου.

Οι “κιτρινόμαυροι” παρατάχθηκαν στο παιχνίδι απέναντι στον Βόλο, στο πανθεσσαλικό στάδιο, με την γραμμή κρούσης τους κάπως αλλαγμένη, καθώς σε εκείνη ξεκίνησε στο παιχνίδι ο Πάλμα.

Απέναντι στην ΑΕΚ όμως, στο επερχόμενο παιχνίδι, για την έβδομη στροφή της super league, ο Βρετανός προπονητής, σκέφτεται και πάλι από την αρχή τα πλάνα του, Ώστε να επιλέξει τον πλέον κατάλληλο για την θέση του επιθετικού, στο ντέρμπι απέναντι στους στους εταίρους κιτρινόμαυρος.

Για αυτή τη θέση υπάρχουν τρεις υποψήφιοι. Αρχικά υπάρχει επιλογή να διατηρηθεί ο Πάλμα στην κορυφή της επίθεσης, και να περάσουν ως αλλαγή οι άλλοι δύο. Έπειτα υπάρχει πάντα η επιλογή επιστροφής του Γκρέι στην αιχμή του δόρατος, όπως και ξεκίνησε η σεζόν για τον Άρη.

Είναι αλήθεια ότι ο Άλαν Πάρντιου θα δοκιμάσει κάποια πράγματα στις δύο προπονήσεις που απομένουν, για το παιχνίδι, όμως σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο της επιστροφής του Τζαμαϊκανού Στην επίθεση.

Μια τρίτη, όχι όμως τόσο πιθανή επιλογή, είναι η χρήση του Ιβοριανού επιθετικού Ζερβίνιο, ο οποίος ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς, και δείχνει όλο και πιο έτοιμος για να ξεκινήσεις το βασικό σχήμα. Μία τριάδα περιπτώσεων η αλλιώς ένα τρίλημμά που πρέπει να λύσει ο Άλαν Πάρντιου πριν από το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στην ένωση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ