Εκτός όμως από την Ατλέτικο έχει ρίξει τα δίχτυα του και στην Μπαρτσελόνα. Επίθεση από Ατλέτικο και άμυνα από Μπαρτσελόνα, όπως βλέπουμε.

Ο Άρης στην προσπάθεια του να ενισχύσει το ρόστερ του, για Ευρώπη  και  superleague  υπό τις οδηγίες του Χερμάν Μπούργος, προχωράει με βάση προγραμματισμού για στοχευμένες κινήσεις.

Ο Αργεντινός τεχνικός έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Ντιέγκο Σιμεόνε και τους ανθρώπους των Ροχιμπλάνκος, και πρώτοι εδώ σας είχαμε δώσει τους πρώτους στόχους από την Ατλέτικο. Καμέγιο και ο Ρικέλμε. Για δανεισμό φυσικά και ρήτρα αν συμφωνήσει η Ατλέτικο Μαδρίτης.. Διάβασε εδώ περισσότερα.

Εκτός όμως από την Ατλέτικο έχει ρίξει τα δίχτυα του και στην Μπαρτσελόνα. Επίθεση από Ατλέτικο και άμυνα από Μπαρτσελόνα, όπως βλέπουμε.

Πιο συγκεκριμένα οι στόχοι του Μπούργος είναι οι δυο κεντρικοί αμυντικοί της δεύτερης ομάδας της Μπαρτσελόνα και συγκεκριμένα ο 21χρονος Ισπανός Μίκα Μάρμολ και ο 21χρονος Αργεντινός Σάντι Ράμος Μίνγκο.

Πρόκειται για είναι αριστεροπόδαρους, και μπορούν, υπό προϋποθέσεις, να καλύψουν και το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Ο Μάρμολ είχε 36 εμφανίσεις με την δεύτερη ομάδα των «Μπλαουγκράνα», έχοντας ένα γκολ, και το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2023.

Ο Ράμος Μίνγκο προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπόκα Τζούνιορς,  και το 2019 τον απέκτησε η Μπαρτσελόνα, με 500.000 ευρώ. Την περσινή χρονιά έκανε 19 εμφανίσεις, ένα γκολ, και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τέλος Ιουνίου, αλλά η Μπαρτσελόνα διατηρεί τη δυνατότητα να το ανανεώσει μονομερώς για δυο χρόνια.

Αρχικά για δανεικούς το πάει ο Άρης με ρήτρα αγοράς, και έχουν γίνει οι πρώτες επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν