Με απουσίες κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Άρης μετράει αντίστροφα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο και παράλληλα αναμένει τα νεότερα από το μέτωπο των τραυματιών…

Λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ιωνικό ο Ντάνιελ Μαντσίνι ζήτησε αλλαγή… Κίνηση που φυσικά ανησύχησε τους ανθρώπους του Άρη. Ο Αργεντινός έδειξε να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις και μια τέτοια συνθήκη δεν είναι ποτέ ενθαρρυντική.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (23/10), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.

Η αποστολή της ομάδας μας (το μεσημέρι θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Iturbe, Manu Garcia, Mateo Garcia, Gervinho, Gray, M’Bakata, Nkoulou, Diop Gueye, Dabo, Luis Palma, Odubajo, Peersman, Mazikou, Etebo, Μαρμαρίδης, Χατζηιωάννου, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Doukoure, Mancini, Camacho, (τραυματίες), Brabec (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό), Rodriguez, Hajrovic, Τανούλης, Σγούρος, Καρακασίδης.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα